Primul site de știri despre industria de cablu și televiziune din România. Scriem despre
audiovizual din anul 2001.
Advertisement

  Login    Creează cont

Data:21.08.2017
Data ultimei ştiri: 18.08.2017 13:22:59
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar


 __Televiziune 08.06.2017 14:17:22
AXN-SERIAL ORIGINAL / AXN va difuza serialul original „Absentia” din această toamnă
București (MEDIA EXPRES) / 8 iun 2017 / Sony Pictures Television (SPT) Networks a anunțat difuzarea serialului „Absentia”, cea mai nouă producție originală a companiei, în această toamnă, pe AXN. Serialul dramatic cu intrigă polițistă în zece episoade o are în prim plan pe actrița Stana Katic și a fost filmat în Bulgaria pentru SPT de către Masha Productions.

În timp ce urmărește un criminal în serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, fără să-și amintească ce i s-a întâmplat. Se întoarce acasă ca să afle că soțul său (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit și fiul ei este crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

Produs și regizat de către Oded Ruskin (“False Flag”), producători executivi Maria Feldman (“False Flag”, “Fauda”), Stana Katic, Matt Cirulnick și Julie Glucksman, serialul “Absentia” este bazat pe un scenariu pilot scris de Gaia Violo.

Angel Bonnani (“Shots Fired”), Neil Jackson (“Sleepy Hollow”), Cara Theobold (“Downton Abbey”), Bruno Bichir (“Narcos”) și Ralph Ineson (“The Witch”) se alătură actorilor principali, Stana Katic și Patrick Heusinger.

Premiera mondială „Absentia” va deschide cea de-a 57-a ediție a Festivalului de Televiziune de la Monte-Carlo Television Festival vineri, 16 iunie, la Monaco. Serialul va fi difuzat pe televiziunile AXN din Europa Centrală și de Est, inclusiv din România, din această toamnă.
(MEDIA EXPRES)MEDIA EXPRES
pe Android și IOS
Rasfoiește Anuarul 2016
Click aici pentru comenzi online

www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2017    Media Expres S.R.L.