×

Programe TV -- Data și ora publicării: 06.06.2017 13:24:27

O-VIDEO-ROADSHOW / O-VIDEO organizează un roadshow în 14-22 iunie în șase municipii inclusiv în Capitală



București (MEDIA EXPRES) / 6 iun 2017 / Distribuitorul de echipamente pentru broadcast și cinematografie O-VIDEO a anunțat pentru luna iunie un "roadshow" în care va prezenta printre altele un OB-Van complet echipat de către compania DataVideo. Evenimentul începe în București la 14 iunie, la sediul Centrului Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ – Creative – CINETic din cadrul UNATC, și continuă în municipiile Roman (regiunea Moldova), Brașov, Sebeș și Cluj (Transilvania) și Oradea (Crișana).

Programul cu adresele de desfășurare a prezentărilor este următorul:
Bucuresti 14 iunie | CINETic din Strada Tudor Arghezi Nr. 3B
Roman 16 iunie | Hotel Roman Plaza din Bd. Roman-Musat Nr. 26
Brasov 19 iunie | Bistro Ma Cocotte din Strada Nicopole Nr. 34A
Sebes 20 iunie | Schneider Productions din Strada Dorin Pavel Nr. 30
Cluj 21 iunie | Universitatea Babeş Bolyai din Strada Mihail Kogalniceanu Nr. 1
Oradea 22 iunie | Cetate, in Piata Emanuil Gojdu Nr. 41

Cu prilejul roadshow-ului posesorii de echipamente Sony din gama Professional Audio/Video care s-au defectat pot obține o estimare de costuri gratuită în ceea ce privește repunerea în funcțiune și pot obține tarife reduse cu 20% la piese și manoperă.

O-Video oferă echipamente și soluții complete pentru studiouri de post-productie, pentru televiziuni locale sau regionale, pentru filmari de teren sau crearea de conținut educațional sau corporate.

Cu prilejul evenimentului vor fi testate echipamente dedicate transmisiei TV și cinematografiei, de la OB-Van-ul complet echipat dedicat transmisiilor TV, la camere video profesionale în configurații complexe, soluții de ingest, editare și stream, precum și accesorii.

Printre producatorii ale caror echipamente vor fi prezentate se numără: Sony, RED, ARRI, Sachtler, Miller, DataVideo, VideoDevices si SoundDevices, Atomos, SmallHD, Teradek, Converget Design, Roland, Playbox, AudioTechnica, Genelec, Sanken, OConnor, FreeFly Movi Pro, Nokia OZO, Fujinon, Zeiss, Chroziel, Vocas, Tiffen, Metabones, Aviwest, Phabrix, Bebob, F&V, ReadyRig, Litepanels, AV Matrix, NogArms, Magliner Backstage, HPRC, OffHollywood.

Participarea la evenimentele programate în cadrul roadshow-ului se face cu înscriere din pagina de Facebook https://www.facebook.com/ovideo.romania/ sau prin formular pe Google:
https://docs.google.com/forms/d/12qSvV2_bEe-sRZb1uEaN4miDyY-Oj060yNTwBGU65M4/viewform?edit_requested=true .
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL