×

Programe TV -- Data și ora publicării: 29.05.2017 17:42:36

DISNEY-PROGRAME-IUNIE/ Disney a anunțat premierele lunii iunie printre care serialele "11" și "Mickey și piloții de curse"



București (MEDIA EXPRES) / 29 iun 2017 / Disney a anunțat difuzarea în premieră a serialului pentru adolescenți despre fotbal „11” din 19 iunie, de luni până vineri de la ora 20:00. Serialul îl are ca protagonist pe Gabo, un adolescent pasionat de fotbal.

Aventura sa începe atunci când călătoreşte spre Buenos Aires unde va locui în caminele IAD, o mare academie de fotbal. Gabo visează să devină un fotbalist de succes, dar descoperă tot soiul de secrete ale familiei sale.

Disney Channel difuzează de asemenea în premieră serialul „Mickey și piloții de curse”, din 10 iunie, de la ora 7:50, cu noi episoade în fiecare zi de weekend, un serial dedicat preșcolarilor, avându-i ca protagonisti pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, și prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald.

Programul îi prezintă pe Mickey și gașca lui la volanul unor mașini unice, în curse amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și făcând năzdrăvănii în orașul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor.

Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

Disney sărbătorește Ziua International a Copiilor joi, 1 iunie, începând de la ora 15:00, cu cinci episoade consecutive „Elena din Avalor” şi o scurta vizionare în exclusivitate din filmul animat “Mai încâlcit ca niciodată”, cu Prințesa Rapunzel!

Acțiunea animației „Elena din Avalor” se petrece în tărâmul fermecat de poveste Avalor și spune povestea Elenei, o adolescentă curajoasă și aventuroasă care și-a salvat regatul împotriva unei vrăjitoare rele și care trebuie acum să învețe cum să conducă din rolul de prințesă încoronată până când va avea vârsta necesară pentru a deveni regină. Călătoria Elenei o va ajuta să înțeleagă că noul ei rol presupune prudență, rezistență și compasiune, trăsături pe care orice lider adevărat trebuie să le aibă.



Disney difuzează din 19 iunie un bloc de programe care debutează cu un episod dublu din serialul „Mereu la mijloc”, de luni până vineri la ora 13:30, care mai include serialele: „Tabăra cu peripeții”, „Elena din avalor”, „Bizaardvark”, „Zhu Zhu” și altele. Blocul de programe are principala difuzare de luni, 19 iunie, în fiecare zi, în cursul săptămânii, de la ora 8:50.

În premieră la Disney sunt și programele difuzate în week-end „Copiii Bionici” sezonul 4 – cu noi episoade în fiecare zi de weekend de la 09:30, „K.C. Sub Acoperire” sezonul 2 – cu finalul sâmbătă pe 3 iunie, de la ora 10:00 și „Liv & Maddie” sezonul 4, cu noi episoade în fiecare weekend în perioada 3-18 iunie, de la ora 10:30.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL