×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.04.2017 08:04:04

DISCOVERY-STRATEGIE PROGRAME / Discovery Channel a anunțat strategia de programe pentru 2017-2018



București (MEDIA EXPRES) / 25 apr 2017 / Discovery Channel a prezentat la 24 aprilie noua grilă de programe pentru 2017-2018, ce include o listă de francize globale de mare succes, dar şi producții speciale şi seriale de ficțiune.

Printre titlurile care vor fi lansate în acest an se numără „Comoara lui Cooper”, o serie despre o vânătoare de comori care a început în spaţiul cosmic. Un alt serial este „Pericolul țânțarilor”, un documentar ce trage un semnal de alarmă pentru a opri pericolul tot mai grav pe care îl reprezintă ţânţarii pentru oameni.

Considerând că popularitatea programelor despre investigații criminale reale este din ce în ce mai mare, Discovery Channel prezintă în acest an două serii de profil, „Averea ascunsă a lui Escobar“ despre lordul columbian al drogurilor, și seria de reconstrucție istorică cu mijloace de ficțiune „Cazul Unabomber“, care urmăreşte eforturile agentului FBI Jim “Fitz” Fitzgerald de a-l prinde pe Ted Kaczynski, poreclit „Unabomber”, folosind o tehnică specială din domeniul lingvisticii criminaliste.

În materie de programe auto, Discovery va difuza titluri noi, printre care „Ateliere auto salvate“, dar şi sezoane noi din emisiuni cu tradiție, cum ar fi „Mașini nervoase“, „Frații Diesel“, „Mașini nervoase: un nou garaj“, „Curse în afara legii“ și „Curse în afara legii: New Orleans“.

„Shark Week” se întoarce vara aceasta pentru a 29-a aniversare, alături de alte programe tradiționale, precum seria pe teme de supravieţuire „Test de supraviețuire în doi” şi „Test de supraviețuire în grup” și „O pradă mortală”. Seria „Goana după Aur” revine cu sezonul opt, alături de o franciză extinsă - „Goana după aur – Povestea lui Parker”, o nouă producţie în care Parker Schnabel pleacă pe urmele strămoşilor lui, din Alaska până pe celebrele câmpuri aurifere din Klondike.

„Aşteptăm cu nerăbdare să prezentăm acest mix complet şi de neratat pentru telespectatori, o combinaţie de divertisment factual, documentare şi producţii de ficţiune, adresându-ne telespectatorilor noștri actuali, dar şi viitorilor fani”, a declarat Ada Roseti, Director de Programe Discovery Networks Europa Centrală și de Est.

„Comoara lui Cooper” va avea premiera la 28 mai, în fiecare duminică, de la 22.00, iar „Averea ascunsă a lui Escobar” în a doua jumătate a anului, la o dată care nu a fost încă anunțată.

„Supraviețuire în întuneric”, o nouă serie cu teste mentale şi fizice de supravieţuire, va avea premiera în luna august, iar noile francize Discovery Channel „Goana după aur – Povestea lui Parker” va avea premiera în iulie, iar “Test de supraviețuire în grup” va debuta în septembrie.

„Ateliere auto salvate” și “Cazul Unabomber” vor avea premiera în a doua jumătate a anului 2017, iar documentarul “Pericolul țânțarilor” va avea premiera în iulie.

Programele speciale „30 de ani de Shark Week” vor fi difuzate în iulie și august, pe lista cu sezoane noi din seriile tradiționale Discovery Channel figurând în 2017-2018 „Indigenii din Alaska”, „Căutătorii de aur din Marea Bering”, „O pradă mortală”, „Frații Diesel”, „Un oraș la capătul Pământului”, „Mașini nervoase”, „Goana după aur”, „O nouă șansă în sălbăticie”, „Investigații criminale”, „Ultimii indigeni din Alaska”, „Whiskey în afara legii”, „Mașini nervoase: un nou garaj”, „Test de supraviețuire în doi”, „Curse în afara legii”, „Curse în afara legii: New Orleans”, „Comoara de pe Insula Șarpelui” și „Viața la capătul lumii”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL