×

Programe TV -- Data și ora publicării: 24.04.2017 17:46:20

TV PAPRIKA-PREMIERE / TV Paprika anunță trei premiere în prima săptămână din mai



București (MEDIA EXPRES) / 24 apr 2017 / TV Paprika difuzează în prima săptămână a lunii mai sezoane noi şi emisiuni culinare despre bucătăria bavareză, cea mediteraneeană și cu „regina brioșelor”, Alma Obregón, potrivit unui comunicat difuzat de Indoor MediaGrup.

„Şcoala culinară bavareză a lui Schuhbeck” (sezon nou, al doilea) / „My Bavarian Cooking School” are zece episoade de câte 30 de minute și începe de la 1 mai, ora 20:00, avându-l ca prezentator pe bucătarul-vedetă din München, Alfons Schuhbeck. Acesta prezintă în premieră bazele bucătăriei bavareze, de la supa de pui şi găluştele din covrigei la friptura crocantă de porc şi prăjituri, cursurile prezentând pas cu pas trucurile preparării mâncărurilor bavareze clasice. Schuhbeck va arăta printre altele cum se obține o crustă crocantă la friptura de porc sau la carnea pane, rețete de aperitive gustoase şi supe picante, mâncăruri de peşte şi carne și deserturi. Nu lipsesc felurile bavareze clasice, cum ar fi ciolanul de porc, chiftelele cu caşcaval sau papanaşi copţi.

Seria „Delicii mediteraneene”/ “Ottolenghi's Mediterranean Feast”, sezonul 1 și 2 include 8 episoade de câte 60 de minute, cu premiera tot la 01 mai și difuzare de luni pînă vineri, de la ora 23:00, cu reluare în ziua următoare la ora 19:00.

Emisiunea îl are ca protagonist pe Yotam Ottolenghi care trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, începând cu oraşul marocan Marrakesh, unde descoperă secretele tajinului şi degustă mâncăruri servite pe stradă. Apoi Yotam vizitează Istanbulul, unde prepară pizza cu carne de vită condimentată şi caserolă de tomate şi caşcaval cu crevete şi calmar, găteşte anghinare cu smântână, baclava şi orez cu lapte şi scorţişoară. În Africa de Nord, Yotam consumă peşte proaspăt, descoperă harissa iute, gustă din cârnaţii picanţi merguez. În final, în Tel-Aviv, Yotam va cerceta cele mai proaspete produse din Israel, va degusta fructe de mare preparate cu metode speciale şi va găti câteva bucate gustoase cu cei mai buni bucătari locali.

Seria “Deserturile Almei”/”Alma's Desserts”/”Dulces con Alma” are zece episoade de câte 30 de minute și debutează la 4 mai, de la ora 21:00. Gazda serialului este Alma Obregón, o bloggeriță spaniolă supranumită și „regina brioşelor”. Aceasta prezintă, printre altele, îngheţata cu vanilie şi biscuiţi, tortul „Pădurea neagră” servit în ceşti mici, brioşe uriaşe şi budincă de pâine cu ciocolată.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL