×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.04.2017 13:04:27

TNT-SERIAL-PREMIERĂ / TNT va difuza „4 Blocks” - primul serial european despre o bandă de arabi din Germania



București (MEDIA EXPRES) / 20 apr 2017 / Televiziunea TNT va lansa „4 Blocks”, cea mai titrată miniserie europeană a momentului, în luna mai, după premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Berlin 2017, când primele două episoade au fost proiectate în cadrul secțiunii „Berlinale Special Series”, potrivit unui comunicat de presă difuzat de ROLLERCOASTER PR.

„4 Blocks” este primul serial care urmărește o bandă de arabi din Germania și va putea fi urmărit din 8 mai, în fiecare luni, de la 22:55, la TNT.

Serialul spune o povestea unui clan arab care trăieşte în Neukölln, un cartier al Berlinului. Personajul principal este Ali „Toni“ Hamady (Kida Khodr Ramadan) care, împreună cu soția sa, Kalila (Maryam Zaree), vrea să plece din cartier, părăsind astfel şi o afacere de droguri profitabilă. Cu toate acestea, atunci când cumnatul său Latif (Massiv) este arestat într-un raid, este forțat să îşi protejeze familia, nedorind să cedeze controlul fratelui său imprevizibil, Abbas (Veysel Gelin), care plănuia să devină următorul lider de clan. Revenirea lui Vince (Frederick Lau), un vechi prieten în care simte că poate avea încredere, aduce înapoi speranța unui viitor în limitele legii, dar se pare că nu există nicio scăpare din spirala descendentă a criminalității.

„4 Blocks” îi are în distribuție pe actorii Frederick Lau, Kida Khodr Ramadan, Veysel Gelin și Almila Bagriacik.

Filmările serialului au avut loc în vara anului trecut la Berlin şi au durat 50 de zile. „4 Blocks” este produs de TNT Serie şi Wiedemann & Berg Television, în regia lui Marvin Kren („Rammbock”, „Blood Glacier”, „Berlin One”), scris de Hanno Hackfort, Bob Konrad şi Richard Kropf; producătorii sunt Max Wiedemann, Quirin Berg, alături de Anke Greifeneder şi Hannes Heyelmann (producători executivi pentru TNT Serie), producător executiv fiind Karsten Rühle.

TNT este o televiziune care difuzează filme de calitate şi serii exclusive originale ce face parte din corporația Time Warner.

Televiziunea difuzează producții ca „Ultima Navă”, „Asediu din ceruri” și „Moarte în Alcatraz”, și pregătește noi seriale printre care „Dincolo de moarte”, „Brigada moravuri” şi „Agent X”. În plus, TNT oferă o selecție de filme de top produse de Warner Bros. și de către alte studiouri de la Hollywood.

Televiziunea se distribuie în prezent în 101 milioane de case din Statele Unite şi în 10 ţări din Europa, printre care și România, unde are o distribuție extinsă pe toate marile rețele de cablu și satelit, cât și în rețelele locale independente.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL