×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 31.03.2017 11:08:33

UPC-OWNZONES-LANSARE / UPC a lansat în România în premieră la nivel de companie aplicația Ownzones Passport



București (MEDIA EXPRES) / 31 mar 2017 / UPC a anunțat la 30 martie la Palatul Bragadiru din București lansarea în premieră, la nivelul companiei, a aplicației Ownzones Passport, în urma unui parteneriat cu o companie americană pentru realizarea unui portal de conținut exclusiv american dar și original românesc, aplicații similare urmând să fie lansate de UPC și în alte țări unde distribuie televiziune prin cablu și internet.

Portalul de informații Ownzones Media Networks a fost prezentat de UPC în seara lansării ca „o premieră în piața românească care transformă toate televizoarele în smart TV”.

Prin Ownzones Passport România se pot vedea emisiuni de la televiziuni din SUA ca Celebrity Biography Channel, Variety (știri și interviuri de la festivaluri – Toronto, Sundance, premiile Emmy și Oscar), Bang Showbiz (știri din show-biz-ul internațional), Circa (portal de știri create pe smartphone) și The List (videoclipuri, cultură pop).

Serviciul exclusiv Ownzones Passport România include, pe lângă filme de la Hollywood, emisiuni de divertisment, cu celebrități, de lifestyle dar și, în premieră pentru acest mod de distribuție, producții originale românești.

Conținutul exclusiv Ownzones România include o serie de 12 episoade cu Adelina Pestrițu despre trucurile de frumusețe ale vedetelor, o serie despre fitness cu Anna Lesko, o serie culinară cu Paul Siserman și o emisiune despre cum se desfășoară o zi din viața lui Cătălin Botezatu.

Aplicația este realizată de o companie americană de tehnologie Ownzones Media Networks cu sediul în California care oferă soluții de transmisie de conținut online pentru companii (over-the-top (OTT), streaming, SVOD și rețele mobile), fiind condusă de directorul executiv (CEO) Dan Goman, un american de origine română, plecat în SUA cu familia, din Timișoara, pe când avea vârsta de șase ani.

Platforma Horizon care găzduiește noua aplicație a fost lansată de UPC în România în urmă cu șase luni, având peste două milioane de clienți la nivel global. Potrivit informațiilor oferite la lansarea din 30 martie, în România telespectatorii privesc la televizor în medie 5-6 ore pe zi, 65% dintre clienți dorind să își aleagă momentul când văd programele.

Platforma Horizon servește noul stil de viață al clienților români prin funcția „Replay” care permite urmărirea emisiunilor cu până la șapte zile în urmă, o emisiune în curs de desfășurare putâd de asemenea fi urmărită de la început. Funcția Replay este folosită de mai mult de o treime dintre clienții Horizon din România, iar portalul de aplicații din cadrul Horizon are în România cea mai mare rată de utilizare din regiune.

(Explicație foto: Dan Goman, dreapta, cu Florin Piersic Jr. la lansarea aplicației Ownzones Passport Romania)
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL