×

Cinema -- Data și ora publicării: 29.03.2017 14:27:31

CARAVANA-FILM ROMÂNESC / Voodoo Films și Asociația Cinemascop anunță Zilele filmului românesc 2017



București (MEDIA EXPRES) / 29 mar 2017 / Compania de distribuție a lui Cristan Mungiu Voodoo Films și Asociația Cinemascop au anunțat organizarea ediției a șasea a caravanei „Zilele filmului românesc” cu începere din 30 martie, ediția marcând 10 ani de la caravana „432”, prima care a adus filmul regizorului premiat cu Palme d’Or în 15 oraşe din ţară, în anul 2007, și de la care a pornit seria ce reînvie ideea de proiecție cinematografică-eveniment dedicată maselor.

Zilele filmului românesc 2017 începe la Târgoviște cu cinci titluri ce pot fi vizionate la Muzeul de Istorie, în perioada 30 martie - 2 aprilie. Seria proiecțiilor continuă la Pucioasa (Centrul Cultural European, 4-6 aprilie), Fieni (Centrul Cultural, 7-8 aprilie), Vatra Dornei (Casa de Cultură ,,Platon Pardău"), unde filmele vor rula începând cu 6 aprilie, Cugir (Casa de Cultură, 24-26 aprilie).

Caravana va ajunge la Iași în perioada 10-14 mai în cadrul ediției a 8-a a festivalului Serile Filmului Românesc și în alte orașe din țară în lunile mai și iunie. Programul actualizat al evenimentului poate fi urmărit pe siteul www.filmedefestival.ro/zfr .

Titlurile din program sunt: „6,9 pe scara Richter”, r. Nae Caranfil; „Fixeur”, r. Adrian Sitaru; „Inimi cicatrizate”, r. Radu Jude; „Două lozuri”, r. Paul Negoescu; „Afacerea Est”, r. Igor Cobileanski; „Bacalaureat”, r. Cristian Mungiu; „Sieranevada”, r. Cristi Puiu; „La drum cu tata”, r. Anca Miruna Lăzărescu; „Ilegitim”, r. Adrian Sitaru; „Anișoara”, r. Ana Felicia Scutelnicu; „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, r. Cristian Mungiu.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și cu partenerii locali: Muzeul de Istorie Târgoviște, Centrul Cultural European Pucioasa, Primăria Fieni, Primăria Municipiului Vatra Dornei prin Casa de Cultură ,,Platon Pardău" Vatra Dornei, Casa de Cultură Cugir, Festivalul Serile Filmului Românesc Iași.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL