×

Programe TV -- Data și ora publicării: 23.03.2017 12:23:02

AMC-FILMCAFE-PROGRAME / Filme noi la AMC și FilmCafe



București (MEDIA EXPRES) / 23 mar 2017 / Peste 120 de ore de filme noi ajung la AMC și Filmcafé în România în această primăvară, atât filme achiziționate recent, cât și premiere ale serialelor originale AMC, potrivit unui comunicat de presă difuzat de Indoor Media Group.

Noul conținut este promovat printr-o campanie de publicitate aflată în plină desfășurare în România pentru AMC.

AMC Networks International - Central Europe, proprietarul televiziunilor AMC și Filmcafe în România, a achiziționat peste 120 de ore de filme pentru a fi difuzate pe ambele canale exclusiv în România.

Pachetul cumpărat include pentru AMC: ”TheBook of Eli” cu Denzel Washington, Gary Oldman și Mila Kunis; ”Zombieland” cu câștigătoarea premiului Oscar, Emma Stone, ”The Simpsons Movie”, ”The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader”, ultima parte din seria de filme Narnia.

Pentru difuzare la Filmcafé sunt pregătite filme precum: ”The Black Swan”, câștigător al premiului Oscar, cu Natalie Portman, ”The Devil Wears Prada” și ”The Patriot”, cu Mel Gibson și Heath Ledger. Noile filme se vor difuza pe micile ecrane începând din luna mai a acestui an.

Aproape fiecare lună a acestui an aduce premiere de seriale la AMC. Sezonul 2 al dramei cu arte marțiale ”Into the Badlands” tocmai a fost lansat și va fi urmat de mult așteptatul prequel al lui Breaking Bad, ”Better call Saul” cu al treilea sezon, începând din 13 aprilie. Serialul îl are în rolul principal pe Bob Odenkirk, câștigătorul premiului Critics Choice Television Awards în 2015 și 2016.

Luna iunie va fi una de premiere la AMC cu noi episoade din ”Preacher” si mult așteptatul ”Fear the Walking Dead” cu încă o serie de episoade noi.

La toamnă vor fi difuzate serialele ”Fargo” și ”The Terror”, ultimul aflat în producție în Ungaria. Serialul va fi o antologie cu o combinație distinctivă de științifico-fantastic și non ficțiune istorică. ”The Terror” va completa gama de seriale originale AMC în România, precum ”Fear the Walking Dead”, ”Humans” și ”Into the Badlands”. Serialele sunt difuzate odată cu premierele mondiale din SUA, fiind reluate în aceeași zi de la ora 22:00, ora locală a României.
Directorul de programe al AMCNI CE, Katalin Radóczy a declarat cu privire la noul conținut de filme: ”Ne-am angajat să aducem programe de înaltă calitate telespectatorilor noștri din România. Suntem încântați să adăugăm aceste producții multi-premiate bibliotecii noastre de filme, pentru a completa gama largă de seriale originale AMC. Consider că aceste noi achiziții de producții TV de înaltă calitate, împreună cu serialele originale AMC vor încânta telespectatorii din România și ne vor ajuta să mărim audiența pe ambele noastre televiziuni de filme”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL