×

Programe TV -- Data și ora publicării: 17.03.2017 19:30:45

AMC-PROGRAME-JOC MOBIL / AMC promovează sezonul al doilea din „Into the Badlands” cu un joc pe mobil care urmărește acțiunea din serial



București (MEDIA EXPRES) / 17 mar 2017 / AMC folosește premiera sezonului al doilea „Into the Badlands” programată luni, 20 martie, de la ora 4.00 AM simultan cu premiera din SUA, pentru a lansa jocul pe mobil „Into the Badlands Blade Battle”, disponibil deja pentru descărcare pe Apple App Store și Google Play Store în teritoriile în care se recepționează AMC.

Realizat de Reliance Games, un dezvoltator de top în domeniul divertismentului, jocul este lansat de AMC în parteneriat cu Freemium, jocul având la bază acțiunea din serial, care se dezvăluie simultan cu acțiunea din serial. Evenimente săptămânale din joc vor evidenția scene-cheie și luptele din sezonul al doilea al serialului, iar fanii sunt încurajați să se lupte și să recruteze noi personaje din serial.

“Into the Badlands Blade Battle” include în premieră în domeniul gamingului tehnici de luptă izometrice, dar și personajele din serial Sunny (Daniel Wu), The Widow (Emily Beecham), M.K. (Aramis Night), Waldo (Stephen Lang) și mulți alții.

Jucătorii pot trăi în lumea Baronilor și asasinilor (a Clipperilor), pot experimenta viața unui războinic din Badlands, pot înfrunta șefii, pot forma alinațe, își pot construi echipe și pot lupta cu rivalii în locațiile din serial, inclusiv în Quinn's Fort ori în The Widow's Lodge .

”Împreună cu AMC am construit o experiență pentru dispozitivele mobile care cuprinde intensitatea și personalitatea lumii „Into the Badlands”, a declarat Amit Khanduja, CEO Reliance Entertainment – Digital. „Into The Badlands Blade Battle” este dotat cu ore nelimitate de joc pentru a distra atât fanii serialului, cât și iubitorii jocurilor pe mobil. Ne-am străduit întotdeauna să aducem o gamă variată de divertisment și branduri renumite jucătorilor dispozitivelor mobile pentru experiențe de durată, și suntem încântați să introducem un alt joc emblematic cu "Into the Badlands Blade Battle'.

”Ne-am dorit un joc care să surprindă ritmul rapid, dinamic și măiestria artelor marțiale din Into the Badlands, frumoasa acțiune pentru oamenii care vor un joc de lupte grozav pe mobil. Este ușor să-l începi și greu să te oprești”, a declarat Mac McKean, EVP pentru Dezvoltarea Produselor și Inovare la AMC și Sundance TV.

“Into The Badlands Blade Battle” se alătură galeriei jocurilor celebre pe mobil ale Reliance, bazat pe branduri de divertisment îndrăgite. Reliance Entertainment’s Real Steel, Pacific Rim și Hotel Transylvania 2 continuă să încânte atât pe iOS cât și pe Android.

Into The Badlands Blade Battle este disponibil pentru descărcare gratuită pe iOS și Android la adresa: http://bit.ly/2n2TVDy

Reliance Games (www.reliancegames.com), editor de top și dezvoltator de jocuri pentru telefoane mobile, este o divizie a Reliance Entertainment Group o parte din Reliance Group. Printre jocurile Reliance Games se numără Real Steel, Real Steel World Robot Boxing, Hotel Transylvania 2, Pacific Rim, Super Pixel Hero și o mulțime de jocuri pe mobil antrenante dezolvtate în asociere cu Hollywood Studios precum DreamWorks - SKG, Sony Pictures, Paramount Pictures, Columbia Pictures și Warner Bros.

Având peste 200 de milioane de descărcări la nivel mondial, Reliance Games produce jocurile în cinci țări: SUA, Anglia, Irlanda de Nord, Canada și India. Jocurile Reliance Games pot fi descărcate prin iTunes, Google Play, Amazon și Windows precum și prin 80 de alte rețele din 40 de țări.

AMC a fost prima televiziune care a câștigat premiul Emmy pentru “Cel mai bun serial dramatic” cu ”Mad Men” în 2008 și apoi timp de patru ani consecutiv, înainte ca ”Breaking Bad” să câștige trofeul în 2013 și 2014. Serialul AMC ”The Walking Dead” este cel mai urmărit serial din istoria televiziunii prin cablu din SUA și show-ul numărul 1 printre adulții cu vârsta între 18 și 49 de ani în ultimii cinci ani.

Printre alte seriale AMC originale difuzate în prezent, amintim “Better Call Saul”, “Hell on Wheels”, “TURN: Washington’s Spies”, “Halt and Catch Fire”, “Humans”, “Fear the Walking Dead”, “Into the Badlands”, “The Night Manager”, “Preacher” și viitoarele apariții “The Son”, “The Terror”, “Lodge 49”, “Loaded” și “McMafia”.

AMC aparține și este condus de AMC Networks Inc. și în rețeaua sa mai sunt incluse IFC, SundanceTV, BBC America și WE tv. AMC este disponibil pe toate platformele, inclusiv on-air, online, la cerere și pe mobil.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL