×

Editorial -- Data și ora publicării: 07.02.2017 18:54:38

DISCOVERY-CAMPANIE / DISCOVERY luptă împotriva hărțuirii online



București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2017 / Discovery România se alătură luptei împotriva cyberbullying-ului*, cu ocazia Zilei Siguranței pe Internet, sărbătorită anul acesta pe 7 februarie, la nivel internațional, lansând o campanie pe pagina sa de Facebook, cu obiectivul de a informa asupra fenomenului de cyberbullying, precum și de a-i mobiliza în lupta împotriva acestei forme de hărțuire.

“De când am lansat pagina de Facebook Discovery România în 2010, ne-am concentrat să construim o comunitate cu valori și interese comune, îndreptate în direcția satisfacerii curiozității într-o manieră constructivă. Acum, am ajuns la peste 1,2 milioane de fani și, pentru că avem de dezbătut atât de multe subiecte legate de lumea înconjurătoare, cred că e foarte potrivit să ne amintim de regulile sănătoase de interacțiune, chiar și în mediul virtual. Ziua Siguranței pe Internet este ocazia perfectă să le aducem aminte fanilor și nu numai cât de important este să ne respectăm și pe rețelele de socializare și să descurajăm orice formă de hărțuire a partenerilor noștri de dialog. Reacțiile utilizatorilor pe pagina noastră de Facebook cu ocazia mesajului aniversar pentru Stephen Hawking, postat la începutul acestui an, ne-au determinat să lansăm această campanie împotriva oricărei forme de intimidare în mediul online. Cyberbullying-ul și discursurile care instigă la ură sunt probleme ce capătă amploare, cu consecințe în lumea reală. Din punctul nostru de vedere, Internetul și social media ar trebui să fie locuri în care oricine să își poată exprima opinia, fără teama că va fi ținta unor atacuri personale sau a unor comentarii injurioase”, a spus Ada Roseti, Director de Programe Discovery Networks Europa Centrală și de Est.

Campania include publicarea de materiale video realizate de Ana Morodan, blogger de modă, Mikey Haș, vlogger, Marius Chivu, scriitor, și alte personalități care își împărtășesc propriile povești legate de cyberbullying.

Campania de educare va continua până la finalul lunii martie, prin publicarea pe conturile de socializare Discovery România a unor articole și analize despre cyberbullying.

* Cyberbullying-ul sau hărțuirea online este bullying-ul relizat prin dispozitive mobile sau internet. Cyberbullying-ul este foarte neplăcut pentru că poate fi public, greu de dat jos de pe Internet și poate afecta utilizatorii tot timpul. (Sursa: http://oradenet.salvaticopiii.ro/viata-ta-online/prietenii/ce-este-cyberbullying-ul).

(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL