×

Programe TV -- Data și ora publicării: 17.01.2017 14:19:30

AXN-PROGRAME / AXN difuzează sezoane noi din serialele „Perception”, „Heartland”, serialul original „Crimele din Hel”, „Hawthorne” și „From Dusk till Dawn”



București (MEDIA EXPRES) / 17 ian 2017 / AXN difuzează în februarie noi sezoane ale serialelor “Capcana minții” (“Perception”, sezonul 2), “Ferma” / “Heartland” (sezonul 6), “Crimele din Hel”(“Zbrodnia”, sezonul 1 și 2), în vreme ce AXN White și AXN Black vor difuza noi sezoane din „Hawthorne” (sezonul 3, AXN White) și din ”De la apusul la răsăritul soarelui” (“From Dusk till Dawn”, sezonul 3).

„Capcana minții”/ „Perception”, sezonul al doilea, difuzat din 20 februarie, de la 22:00, cu: Eric McCormack și Rachel Leigh Cook în rolurile principale, debutează cu Pierce în rolul de expert într-un proces împotriva unui motociclist acuzat de torturarea și uciderea soției sale. Procurorul General este Donny, fostul soț al lui Kate. După ce îl examinează pe motociclist, Pierce dă verdictul: din punct de vedere psihologic, acesta are un cu totul alt ego. Relația lui Pierce cu Caroline (Kelly Rowan) începe să prindă contur; cu toate acestea, Caroline nu vrea să le dezvăluie celorlalți legătura dintre ei.

“Crimele din Hel” / „Zbrodnia”, o producție originală AXN, primul și al doilea sezon, sunt difuzate din 4 februarie, de la 21:00. Seria urmărește povestea consilierei Agnieszka Lubczynska (interpretată de Magdalena Boczarska) care își petrece concediul la mare în Polonia, când descoperă un cadavru. De investigaţie se ocupă Tomek Nowinski (Wojtek Zielinski), un detectiv cu un trecut problematic care o ştie pe Agnieszka din perioada liceului. La scurt timp, neaşteptata lor reîntâlnire şi dezvăluirea unor noi victime le vor schimba vieţile în mod dramatic.

Producţia originală AXN “Crimele din Hel” se bazează pe “Crimele din Sanhdamn”, un serial ce a fost inspirat de bestseller-ul suedez “Still Waters” scris de Viveca Sten – o poveste cu detectivi, presărată cu mister, dorinţă şi crime.

„Ferma din Heartland”/ “Heartland”, sezonul al șaselea, difuzat din 13 februarie, de la ora 15:15, prezintă viaţa surorilor Amy şi Lou Fleming şi a bunicului lor, Jack Bartlett, care trăiesc la o fermă de cai. Mama celor două fete a murit într-un accident, aşa că Amy şi Lou continuă visul mamei lor, îngrijind caii abuzaţi şi neglijaţi.

La începutul sezonului al șaselea Amy ar vrea să știe de ce Ty încă nu a cerut-o de soție, dar o serie de lucruri tulbură aparenta liniștie: un cal nou sosit la fermă, căruia îi place să sară peste garduri și obstacole. Amy încearcă să îi găsească proprietarul, dar se atașează de cal, pe care îl numește Phoenix Rising. Celălalt suflet rătăcit care ajunge în preajma ei este o fetiță de 11 ani, Georgina, căreia îi place să își spună... Georgie.

AXN WHITE difuzează „Hawthorne”, sezonul al treilea, din 13 februarie, de la 20:15, în care asistenta şefă a spitalului Richmond Trinity, Christina Hawthorne, jongleazǎ cu cariera şi cu rolul de mamǎ. Ȋntre cele douǎ, abia mai are timp pentru ea ȋnsǎşi şi ȋi este greu sǎ ȋmpace toate lucrurile, dar ştie cǎ trebuie.

AXN BLACK difeuzează „De la apusul la răsăritul soarelui” / ”From Dusk till Dawn”, sezonul al treilea, din 9 februarie, de la 00:00. Cele 10 noi episoade de acțiune și horror îi urmăresc pe frații Gecko în lumea vampirilor șerpi „culebra”. Vampirii-șerpi controlează imperii ascunse în Texas și Mexic, iar Seth și Richie sunt obligați să treacă granița pentru a-și salva viețile și avuția.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL