×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.01.2017 02:23:55

AMC-PREMII / "The Night Manager" difuzat de AMC a primit trei Globuri de Aur



București (MEDIA EXPRES) / 10 ian 2016 / Drama în opt părţi despre spionaj cu Hugh Laurie şi Tom Hiddleston în rolurile principale, "The Night Manager”, serial difuzat în fiecare luni de la ora 21:00 de AMC, a primit trei Globuri de Aur la ediția 2017 Golden Globe Awards, potrivit unui comunicat difuzat de Indoor Media Group.

Premiile sunt pentru cel mai bun actor într-un film de televiziune pentru Tom Hiddleston și două premii pentru cei mai buni actori în roluri secundare: Olivia Colman și Hugh Laurie.

O interpretare contemporană a romanului despre spionaj a lui John le Carré, “The Night Manager” îl urmăreşte pe fostul soldat britanic Jonathan Pine (Tom Hiddleston) ce este recrutat de către agenta operativă Angela Burr (Olivia Colman) pentru a se infliltra în cercul afaceristulAui de talie internaţională Richard Onslow Roper (Hugh Laurie) şi pentru a distruge alianţa formată între comunitatea de informaţii şi traficul secret de arme.

Pentru a intra în inima imperiului lui Roper, Pine trebuie să reziste interogărilor şefului corupt, Major Corkoran (Tom Hollander) şi ispitelor frumoasei sale iubite Jed (Elizabeth Debicki). În încercarea de a proceda cât mai corect, Pine trebuie să devină mai întâi un criminal.

Producătorii executivi ai seriei sunt: John Le Carré, Simon Cornwell, Stephen Cornwell şi Stephen Garrett. Scriitorul David Farr este de asemenea unul dintre producătorii executivi, iar regizor este câştigătoarea Oscarului Susanne Bier. “The Night Manager” este o coproducţie dintre AMC, BBC One şi The Ink Factory.

Hugh Laurie a spus: “Am iubit The Night Manager atunci când a fost publicat şi timp de 20 de ani am aşteptat să îl văd pe ecran. Acum sunt încântat şi onorat să am primul loc din faţă".

Simon Cornwell de la The Ink Factory a spus: “Munca alături de AMC pentru a realiza “The Night Manager” este un imens privilegiu. AMC s-a impus ca una dintre cele mai mari inovaţii în televiziune din secolul 21 şi alături de BBC, noi credem că sunt cei mai buni parteneri posibili pentru a reliza acest incredibil proiect. În Hugh Laurie şi Tom Hiddleston avem nucleul unei distribuţii extraordinare, în Susanne Bier un mare regizor şi în David Farr, un excepţional scriitor ce aduce o strălucire contemporană celui mai bun roman a lui Le Carré. Nu am putea fi mai încântaţi!”
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL