×

Editorial -- Data și ora publicării: 28.11.2016 20:34:16

COMUNIC@TII MOBILE-GALA / Gala “Comunic@ții Mobile” a ajuns la ediția a 18-a



București (MEDIA EXPRES) / 28 nov 2016 / Gala “Comunic@ții Mobile” aflată la a 18-a ediție se desfășoară marți, 29 noiembrie, cu începere de la ora 13.30, la Radisson Blu Hotel din București, în organizarea revistei „Comunic@ții Mobile” și având ca parteneri companiile Euroweb, Ines, Konika Minolta, Orange, Romkatel, Telekom, Thales, UPC și Vodafone.

Gala este structurată în două părți principale, o sesiune de prezentări cu participarea a 20 de vorbitori și o ceremonie de premiere, după ora 18.15, urmată de un concert de jazz susținut de JAZZAPPELLA (trupă cunoscută pentru preluarea de melodii din repertoriul internațional cu reproducerea 100% vocală a instrumentelor muzicale).

În prima parte evenimentul își propune să discute provocările la nivel guvernamental, în administrație și în industrie cu invitații: Delia POPESCU - Ministru, Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, Cătălin MARINESCU - Preşedinte, ANCOM, Adrian CURAJ - Înalt Reprezentant al prim-ministrului pentru dezvoltarea ecosistemului ELI-NP, Alexandru PETRESCU - Director General, CN. Poşta Română, Diana VOICU - Preşedinte, Institute for Digital Coexistence, Mădălin TEODOSESCU - Preşedinte, Asociaţia Oraşelor din România, Cornel NISTORESCU - Director, “Cotidianul”, Cristian PAŢACHIA - Development & Innovation Manager, Orange Romania, Tiberiu DOBRE - Director Companii Mari, Vodafone România, Victor VOICU - Manager Managementul Produsului Core Segment Business, Telekom și Marius MOTOFEI - Manager PM, Divizia B2B, UPC.

O a doua parte a sesiunii plenare este dedicată infrastructurii și conceptului de „smart city”, cu participarea vorbitorilor: Dan BEDROS - Preşedinte al Board-ului Strategic Thales Romania, Marian VELICU - Director General Veridian Systems, Zsolt PANTLIK - Business Development Manager, Romkatel, Cătălin CUTURELA - Director Operaţiuni iNES Group, Radu PUCHIU - Secretar de Stat Cancelaria Premierului României, Dan NECHITA - Consilier Prim-Ministru, Dan GEORGESCU - Preşedinte, AOTR, Alexandru BORCEA - Preşedinte ARIES și Tiberiu GÎNDU - Director Executiv, ANISP.

Moderatorul evenimentului este Ion VACIU - Director, Revista COMUNIC@ŢII Mobile & TelecomTV.

Revista COMUNIC@ŢII Mobile (C@M) este o publicaţie lansată în anul 1999, cu 6 apariții pe an, editată de Mobile Media Company S.R.L. În 2007, compania a lansat TelecomTV, „primul canal TV online dedicat industriei regionale IT&C”.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL