×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.11.2016 09:47:09

ACER-ANTENA HD-PARTENERIAT / ACeR și TVSat Media Group sprijină retransmisia televiziunilor Antena în format HD



București (MEDIA EXPRES) / 25 nov 2016 / Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România – ACeR, cu sprijinul TVSat Media Group, a încheiat un parteneriat cu Antena Group pentru retransmisia noilor canale HD care vor emite începând cu data de 28 noiembrie 2016, potrivit unui comunicat de presă.

Este vorba despre Antena1 HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD, ZU HD și Antena 3 HD. Astfel, ACeR, cu sprijinul TV SAT Media Group, oferă spre distribuție, fără costuri suplimentare, către operatorii de cablu din Asociaţie, canalele Antena Group și Antena 3 in format HD, se mai arată în comunicat.

Adrian Neagu, preşedinte ACeR, a declart: „Ne bucurăm că putem oferi operatorilor de cablu sprijin în retransmisia canalelor Antena Group și Antena 3 în format HD. Obiectivul nostru este să reprezentăm cât mai bine interesele membrilor Asociației și, implicit, să ținem pasul cu aşteptările telespectatorilor care iși doresc servicii și conținut TV de înaltă calitate. Tocmai de aceea, cu susținerea TVSat Media Group, am reușit să punem la dispoziția partenerilor noștri un serviciu care nu implică angajamente financiare suplimentare”.

Pentru a putea fi retransmite cele cinci canale în format HD , reprezentanţii Antena Group şi Antena 3 au depus la CNA două adrese în care solicită ca acordurile emise pentru canalele SD să fie valabile şi pentru cele HD până la data publicării noii liste must-carry, în contextul în care conţinutul editorial este acelaşi, atât in formatul clasic SD, cât şi în HD.

TVSat Media Group este una dintre companiile prezente in NXData, care a făcut deja preluarea şi care oferă posibilitatea tehnică de retrasmisie prin reţelele de cablu, sprijinind astfel logistic protocolul dintre ACeR şi Antena Group.

ACeR este singura organizație profesională din țară care susține companii din toată industria de comunicații electronice din România, de la televiziune prin cablu și satelit sau cu emisie terestră, radio, companii de telecomunicații - telefonie, internet, până la posturi TV locale și furnizori de echipamente și soluții tehnice.

De la înființare, activitatea ACeR a constat în reprezentarea, promovarea și apărarea intereselor profesionale comune ale membrilor săi în raport cu instituțiile statului, organizații sau asociații profesionale, ori cu societăți comerciale, organisme și organizații internaționale, atât față de public, cât și față de terți.

ACeR face eforturi pentru obținerea de beneficii adiționale pentru operatorii de cablu care fac parte din organizaţie în ceea ce privește condițiile comerciale în achiziția de conținut TV, optimizarea costurilor pentru preluarea canalelor TV din NXData în vederea retransmisiei prin rețelele de cablu, condițiile speciale de interconectare, termenii de procurare a echipamentelor tehnice precum şi soluționarea situațiilor legislative legate de autoritațile din domeniu.

Comunicatul este semnat de Departamentul de Comunicare și PR - ACeR
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL