×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.10.2016 17:10:55

AXN-SERIAL-PREMIERĂ / Seria a doua a serialului „Secrete și minciuni“ cu Juliette Lewis are premiera la AXN



București (MEDIA EXPRES) / 20 oct 2016 / AXN difuzează sezonul al doilea al serialului „Secrete și minciuni“ cu actrița Juliette Lewis în rolul principal, din 24 octombrie, de la ora 21:00.

Juliette Lewis este rolul principal feminin din filme precum „Cape Fear“, „Natural Born Killers“ (de Martin Scorsese, pentru care a primit o nominalizare la Oscar și un Glob de Aur) sau „From Dusk till Dawn“ (debutul în scenariu al lui Quentin Tarantino).

În serialul „Secrete și minciuni“ („Secrets and Lies“) Lewis interpretează rolul detectivului Andrea Cornell, marcând revenirea sa pe micile ecrane după cinci ani în care a cântat în trupa rock Juliette and The Licks (aflată anul acesta în România, în concert, la Timișoara).

Sezonul al doilea vinde după ce în primul sezont Tom Murphy, un băiețel în vârstă de cinci ani, este asasinat. Cu prilejul acestei crime ies la lumină secretele pe care locuitorii unei comunități suburbane le țineau sub preș: trădare, minciuni, hărțuire, violență în familie.

Andrea Cornell nu a ezitat să îl acuze de crimă pe Ben Crawford, un vecin al familiei băiețelului, cel care a și găsit găsit corpul copilului. Cum a dovedit-o și ancheta, el era tatăl său biologic, trădându-și soția cu o vecină.

În cel de-al doilea sezon, Andrea Cornell conduce o investigație în lumea instituțiilor financiare din Carolina de Nord. Trupul neînsuflețit al lui Kate Warner (Jordana Brewster, faimoasă din „Furious 7“) este găsit la o petrecere. Kate era soția tânără și frumoasă a moștenitorului unei mari averi, Eric Warner (Michael Ealy - „Seven Pounds“, „Underworld“).

Detectivul Cornell începe să afle relațiile private dintre membrii familiei Warner. În lupta pentru reputație și menținerea afacerii familiei, Eric descoperă că soția și prietenii lui serveau interese ascunse. Fiecare episod va dezvălui noi mistere din viața familiei Warner, iar cercul suspecților crimelor se extinde: tatăl lui Eric, John (Terry O'Quinn, cunoscut din serialul de televiziune „Lost“) - un om de afaceri de succes; sora lui Kate, avocata Amanda (Meki Cox, cunoscută din filmul „Crazy, Stupid, Love“) - soția unui chirurg renumit.

AXN este o televiziune ce aparține Sony Pictures Television (www.sonypicturestelevision.com), companie a Sony Pictures Entertainment, unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran ce produce şi distribuie programe pentru toate genurile, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL