×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.10.2016 12:03:10

HUMOR+-EMISIE / CNA a aprobat începutul emisiei televiziunii maghiare de comedie HUMOR+



București (MEDIA EXPRES) / 20 oct 2016 / CNA a aprobat la 20 octombrie începerea emisiei televiziunii maghiare cu difuzare internațională Humor+, operată de CEE BROADCASTING CO. SRL din Bucureşti, cu format de comedie și umor, cu programe 100% produse de alți producători și emisie prin satelit.

Televiziunea are ca acționar principal compania Magyar Broadcasting Co din Ungaria, emite pe satelitul Amos 3 prin intermediul furnizorului Antena Ungaria și cu uplink asigurat cu transmisia semnalului de la studiourile din București în Ungaria prin fibră optică, serviciu furnizat de Ines .

Compania mai deține alte opt licențe pentru diverse formate, destinate vorbitorilor de limba maghiară din Europa.

Paul Marca avocatul televiziunii a spu că Humor+ este o televiziune premium ce aparține de „al doilea grup ca mărime din Ungaria, TV2“.

Laszlo Daroczi, directorul televiziunii a spus printre altele că Humor+ va difuza seriale noi, desene animate („The Simpsons“) și că bugetul alocat pentru programe este de 800.000 de euro. De asemenea, Daroczi a mai spus că au semnat cu UPC pentru distribuția televiziunilor din grup și sunt în discuții și cu RCS, „avem promisiuni că vor prelua“.

„Inițial vom difuza în limba maghiară și după ce dezvoltăm partea tehnică traducem și în română și în limbile din țările unde mai distribuim“, a mai spus Daroczi.

Potrivit CNA, compania mai deține licențe pentru televiziunile CHILLI TV, IZAURA TV, FEM-3, KIWI TV, MOZI+, PRIME, SUPER TV2 și ZENEBUTIK. Societatea CEE BROADCASTING CO. SRL are ca asociat unic Magyar Broadcasting CO. Kft (Ungaria)., având la rândul său ca asociați Super Station Kft (Ungaria) – peste 50% şi AV Investments Befektetesi Kft (Ungaria). Asociat unic al Super Station Kft (Ungaria) este AV Investments Befektetesi Kft (Ungaria), iar asociaţii AV Investments Befektetesi Kft (Ungaria) sunt Andrew G. Vajna (Ungaria) – 90% şi Cinergi Pictures Entertainment Inc. (SUA) – 10%.

(Foto: Echipa CEE Broadcasting la susținerea licenței audiovizuale în fața CNA, București, 18 octombrie 2016. În centrul imaginii: Laszlo Daroczi).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL