×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.10.2016 11:28:23

EUROSPORT-CURSE DRONE-PREMIERĂ / Eurosport transmite din noiembrie cursele de drone organizate de DR1



București (MEDIA EXPRES) / 18 oct 2016 / Parte a strategiei Eurosport de a prezenta un conținut inovator, 70 de țări din Europa, inclusiv România, și din zona Asia-Pacific vor beneficia de transmisiunile de la cursele de drone organizate de organizația americană DR1, Eurosport fiind partenerul exclusiv pentru distribuția evenimentului.

DR1 Racing este considerată competiția supremă a curselor de drone și primul episod al concursului „DR1 Invitational” din Los Angeles va fi difuzat de Eurosport1, marți 8 noiembrie 2016, de la ora 24.00.

Cursele de drone sunt o competiție în care concurenții pilotează aparate de zbor teleghidate cu care încearcă să parcurgă trasee cu obstacole într-un timp cât mai scurt. Transmisia curselor de drone este parte din strategia inovatoare Eurosport de a oferi un conținut contemporan și de a se adresa unui public mai variat cu o combinație de sporturi dintre cele mai atractive, prin intermediul tuturor platformelor sale.

Eurosport va transmite trei campionate adiționale în sezonul următor, inclusiv „DR1 Champions Series”, programat să debuteze în 2017 cu etape organizate în mari metropole de pe întreg globul, și „DR1 Micro Series”. Eurosport.com, cel mai accesat website de sport din Europa, va prezenta și competiții de mai mică anvergură, conținut video suplimentar cu imagini nedifuzate, selecțiuni din transmisiuni și interviuri cu unii dintre cei mai talentați și îndrăzneți piloți de drone din lume.

De asemenea, Eurosport va reprezenta DR1 în scopul sublicențierii drepturilor la nivel global (cu excepția SUA).

Vedete precum americanul Tommy „Ummagawd” Tabajia, britanicul Luke „BanniUK” Bannister și australianul Chad „FinalGlideAUS” Nowak sunt câțiva dintre cei mai buni piloți din lume ce au ridicat cursele de drone la un alt nivel. Campionatul „DR1 Champion’s Series” va aduce în competiție mai multe echipe de elită ale piloților de drone ce se vor înfrunta pe întreg globul pentru a câștiga titlul de Campioană Mondială.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Eurosport caută în permanență să inoveze. Noi credem în noile tehnologii, indiferent că este vorba de conținut în Realitate Virtuală inclus în transmisiunile noastre sau de inovațiile din sporturile noului val, acestea fiind un bun mijloc de a atrage fanii către sport. E fascinant să vedem creșterea continuă în popularitate a sporturilor electronice „eSports”, iar modul în care DR1 combină aceasta cu aspectele mai tradiționale ale întrecerii sportive crează un model de competiție incitant. Ne bucură să lucrăm cu DR1 și să oferim fanilor șansa de a urmări „întortocheatul traseu” al acestui captivant nou sport, prin intermediul tuturor platformelor Eurosport.”

Brad Foxhoven, CEO al DR1 Racing, a declarat: „Suntem încântați să prezentăm unei audiențe atât de vaste ca a Eurosport o competiție sportivă care combină atributele Formulei 1, NASCAR-ului și cele din eGaming.

Eurosport a arătat un interes real de a transmite cursele de drone nu doar pe canalele sale TV lineare, dar și de a juca un rol important în dezvoltarea acestui sport prin platformele sale digitale. Oportunitățile create de cursele de drone, atât din punct de vedere al înaltei performanțe cât și din cel al inovației, sunt nelimitate.”

DR1 este o organizație de talie mondială dedicată curselor de drone ce combină cei mai buni piloți cu drone de concurs și diferite locații pentru a crea ligi de competiție de cel mai ridicat nivel. Cu sediul în Los Angeles, California, DR1 organizează, produce și televizează curse de drone pe întreg globul.

Turneul „DR1 Invitational” a fost prima competiție de drone difuzată de o rețea de televiziune (Discovery și Science Channels), cu streaming online pe Twitch.tv și cu implicarea unor sponsori cu mărci de renume, precum Mountain Dew, Doritos, Amp Energy, Air Hogs și Buffalo Wild Wings.

De asemenea, DR1 produce seriile „Off the Radar Digital” și programe transmise în live/streaming precum „Drone Center', „Flight Test“, și „Drone Tech“, pe Twitch.tv. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.DR1Racing.tv.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL