×

Autorităţi -- Data și ora publicării: 18.10.2016 10:31:04

Ședința CNA de marți, 18 octombrie 2016



București / 18 oct 2016 / Ședința este condusă de Radu Herjeu. Participă Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Gabriel Tufeanu, Monica Gubernat, Radu Călin Cristea, Valentin Jucan și în locul lui Lorand Turos care s-a retras pentru a participa la alegerile parlamentare membrul supleant Borsos Orsolya Eva.
Ședința a fost anunțată inițial pentru ora 10.00 dar a început la 10.30.

Herjeu o salută pe noua colegă. Nu are încă drept de vot până când își va rezolva lucrurile.
Gabrea a propus înlocuirea 1 cu 8 de la punctul 14.
Unanimitate.

I. Proiect de decizie privind campania pentru alegerile parlamentare.
Reprezentant MAI, ARCA.
ARCA a depus amendamente după termen a spus Herjeu. George Chiriță a contestat, au depus în termen calendaristic s-a înregistrat a doua zi la registratura CNA.
Propunere ARCA eliminare art.4 alin 4 și 5 deoarece Legea electorală nu prevede obligația privaților să respecte algoritmul. Timpii de antenă repartizați egal la același preț. Este o adăugare la lege. Este greu de administrat o astfel de obligație.
VOT - unanimitate, se elimină.

Art. 10 amendament ARCA - la alin 5 instituie obligație difuzare spoturi cu caracter public. În cod se reglementează, fără obligație. Tradiția este că spoturile sunt doar recomandate de CNA. Crează tensiune cu art. 6 din Legea audiovizualului - independența editorială. Spoturile sunt utile dar obligația excede legislației și tradiția.
Marius Tache de la MAI a spus că observațiile sunt comune cu Autoritatea Electorală Permanentă. Nu este o premieră introducerea acestei obligații, la locale a fost un articol introdus cu această prevedere. Legea 208 / 2015 - privind alegerile prioritar este interesul alegătorilor de a fi informați. Situația din practica la locale difuzarea acestor spoturi a fost condiționată de existența unor spoturi publicitare ale spoturilor partidelor politice.
Tufeanu a spus că intervine situația particulară TVR care nu are voie să introducă spoturi în emisiuni. Pot doar la început sau sfârșit program. Trebuie corectat amendamentul MAI ca să fie valabil. Emisiuni electorale și de dezbatere - la dezbateri se introduc, interdicția se referă la publicitate comercială, a spus Gubernat susținută de Popescu.
Cristea a cerut un exemplu de conținut al unui spot.
Reprezentantul MAI a dat exemplu - cine are dreptul să voteze, câte buletine de vot sunt. În primăvară spoturile prezentate au fost - să nu se fotografieze buletinul de vot, valabilitatea documentelor de identitate, se monitorizează votul multiplu.
Cristea a spus că în general electorul este informat, cădem într-un comic involuntar. Dăm un cec în alb și nu mai știm ce facem.
Nu ne dorim. Conținutul nepotrivit va fi cenzurat de CNA.
Herjeu a spus că cenzurat nu e un cuvânt potrivit.
George Chiriță a spus că informația este utilă pentru public, punem problema reglementării independenței, CNA impune conținut. Există bariera controlului CNA care elimină abuzul. Și inflația de spoturi a spus Popescu. Chiriță a continuat că ocupă spații care crează tensiuni cu gestiunea pentru publicitatea comercială.
Legea prevede dar nu obligă, a mai spus Chiriță.
Valentin Jucan a spus că propunerea ARCA este logică și corectă.Sunt utile dar e prea mult să spui în ce emisiuni se difuzează. Principalii radiodifuzori sunt televiziunile de știri, vor avea puține dezbateri electorale pentru că e greu să respecte numărul de invitați. Trebuie să aibă libertatea să își organizeze cum doresc timpii de antenă. Vor difuza analiști care discută propunerile electorale. Cred că ar trebui să acceptăm propunerea ARCA. Dacă nu, scoatem emisiunile de dezbatere electorală, să rămână neîntrerupte. Se vor regăzi în emisiunile electorale care vor fi cele mai multe.
Gubernat a spus că la emisiunile electorale se acordă timpi de antenă competitorilor și 30 de secunde nu este un capăt de țară.
Cristea a spus că este corectă ideea Jucan, nu se poate impune. Formulare - spoturile să aibă un caracter flotant, să fie amplasate unde cred televiziunile.
Jucan a spus că tehnica legislativă clarifică modul cum se redactează articolele. Ce discutăm este o chestiune de obligativitate, în toate emisiunile avem spoturi de interes public. "Recomandăm" ar fi un cuvânt potrivit.
În final se conturează trei propuneri, versiunea ARCA, versiunea obligației (MAI) și propunerea de "recomandare".
Jucan a propus să fie eliminat din decizie cu totul și CNA să dea o recomandare.
Vot eliminare - Jucan, Cristea.
Vot MAI niciun vot pentru.
Tufeanu propune amendament la propunerea MAI - "obligativitate" și "cu acordul CNA"
Popescu propune amendament MAI cu adăugarea "Pot" si "Cu acordul CNA"

VOT propunere Popescu - gubernat, rusu, popescu.
VOT propunere Tufeanu - Gabriel Tufeanu Pentru.

Articolul a rămas așa cum a fost adoptat la prima ședință.

VOT final pe decizie integrală. Unanimitate.

Sunt unele contradicții în legea electorală, interpretarea poate fi dată de Autoritatea Electorală, nu CNA.
TVR Timișoara cere o lămurire referitoare la timpii de antenă, trebuie rezolvată în interiorul TVR, a fost de părere Constantin Dincă.

II. Informare a Biroului Resurse Umane cu privire la solicitarea Direcției Control Digitalizare de promovare temporar a unui funcționar public în funcția de Sef Serviciu Inspecție.
Tănase Cristina va fi șefa inspecției provizoriu, până la sfârșitul anulu, se organizează concurs. Poate fi numit temporar pe 6 luni într-un an calendaristic, la anu organizăm concurs, a explicat Radu Teodorel. Se vor primi între 80-100 de rapoarte de la inspectori în perioada electorarelă.
VOT - Unanimitate, cu data de 1 noiembrie.
Trebuie să avem OK de la ANFP, a spus Tufeanu. Termenul este de 30 de zile de primire a răspunsului de la ANFP.

III. Participarea C.N.A. la prima Reuniune a Rețelei de Contact ERGA ce va avea loc pe data de 8 noiembrie la Bruxelles și la ce-a de-a 6-a Reuniune ERGA, ce va avea loc pe data de 29 noiembrie 2016 la Bruxelles.
Răsvan Popescu a fost propus de Gubernat. Popescu a spus că dorește să meargă cu comunicatorul CNA Rodica Anghel.
Rămâne problema bugetului.
UNANIMITATE

IV. Solicitare licență audiovizuală prin satelit: SC CEE BROADCASTING CO. SRL Bucureşti pentru HUMOR+ Bucureşti
Acționar este Magyar Broadcasting Co din Ungaria, difuzare internațională, 100% alți producător.
7 milioane euro pe an din surse proprii
Amos 3 prin Antenna Ungaria.
Ines asigură transmisia la uplink
Emisie din 2016.
Mai deține 8 licențe, acesta este al 9-lea.
Paul Marca av. - noua televiziune are tematică comedie și umor, premium, juridic al doilea grup ca mărime din Ungaria TV2.
Laszlo Daroczi - direcotr.
Constantinescu - marketing manager...
Seriale noi, desene animate, The Simpsons,
Cu UPC s-a semnat, programul de desene animate va fi în pachetul de bază.
Care sunt serialele noi?
E o grilă de pornire, avem semnate contractele Bugetul total este de 800.000 de euro.
Suntem în discuții și cu RCS, avem promisiuni că vor prelua.
Difuzare în limba maghiară și după ce dezvoltăm partea tehnică traducem și în română și pe unde mai distribuim.
Preluare exclusiv producții externe, nu faceți producții proprii?
Aparținem de TV2 care are producții proprii.

După audiere Rusu a spus că sper că vor traduce și în Românește
VOT - unanimitate - fără Răsvan Popescu care a lipsit din sală la vot.

V. Solicitări prelungiri licențe audiovizuale:
1. S.C. SOTI CABLE NEPTUN SRL pentru Neptun TV din Constanţa
A expirat la 2 octombrie, program generalist, difuzare națională, societatea este în insolvență, dosar depus 29 septembrie, nu s-a depus planul de reorganizare aprobat de instanță, depus pe data de 3 octombrie ca urmare a hotărârii instanței.
S-a oprit emisia din 2 octombrie pentru respectarea legii și s-au pierdut venituri din publicitate. Creanța istorică este eșalonaată. Planul de reorganizare a fost aprobat de creditori pe 29 înainte de expirarea licenței, apoi a fost confirmat de instanță. Este
Directorul executiv al televiziunii a spus că este cea mai veche, din 1992, emite neîncetat.
Ciobanu - CNA - e nevoie și de confirmarea judecătorului? Cutuma a fost să avem și sentința, a spus Ciobanu. Art. 51 - alin 2 - trebuie să depună dovada facilității. La data 29 nu aveau instanța, nu are valoare juridică dacă nu are aprobarea instanței.
Gubernat a spus că sunt radiodifuzori cu planuri aprobate de creditori dar neaprobate de instanță.
Gubernat a spus că nu se poată prelungi licența dar li se poate acorda o licență nouă.
Interpretarea lor cu aprobat de creditor și nu confirmat poate fi folosită de CNA?
Jucan a spus că CNA trebuie să țină cont că nu li se datorează situația, dacă nu mai au licență nu mai pot recupera prejudiciul. DNA nu o să mai poată recupera prejudiciul, este un amestec de neconcordanțe și aplicarea incorectă a legii insolvenței unei societăți din audiovizual. În curând vom avea un post de radio și nu va mai putea să facă cerere de liceță nouă pe hol, pentru că se acordă prin concurs. Putem să prelungim licența. În momentul în care solicită, azi, au toate documentele solicitate. Aprobarea judecătorului este cerută de CNA printr-o interpretare proprie.
În ziua în care le-a expirat licența nu aveau aprobarea judecătorului, a spus Herjeu.
Patronului i-a fost interzis să intre în contact cu societatea comercială, a spus Jucan, DNA-ul i-a interzis, acum vrea să recupereze.
Radiodifuzorii n-ar trebui tratați ca fabricile, a spus și Herjeu.
Codul de procedură fiscală prevede "aprobat în condițiile legii" și apoi condițiile legii sunt "aprobat de creditori și confirmat de instanță".

Reprezentanții televiziunii au spus că o licență nouă pune televiziunea în încurcătură, poate pierde distribuția prin cablu fiind vorba de o nouă licență. De asemenea se poate pierde locul din must-carry.
Legea audiovizualului nu prevede situația unei societăți aflată în preioada de observație.
Art. 57 din codul fiscal invocat de juridicul CNA
Practica nu se poate aplica la această situație.
Legea audiovizualului discriminează radiodifuzorul aflat în perioada de observație, au mai spus reprezentanții Neptun TV, pentru că nu se poate scoate un plan de reorganizare aprobat în perioada de observație deoarece este ilegal. Trebuie să existe măcar o prelungire provizorie pentru astfel de cazuri, a mai spus administratorul judiciar al Neptun TV.
Gubernat a spus că cutuma CNA este confirmată de instanță.
CNA este în proces cu Neptun TV pentru această speță a spus Jucan.
Judecătorul nu analizează planul de reorganizare, doar ia act de respectarea legii, a spus administratorul judiciar Neptun TV.
Ciobanu a spus în contradictoriu cu reprezentanții Neptun TV că serviciul juridic CNA a primit dosarul fără confirmarea judecătorului de exemplu Realitatea Media a depus fără sentința de confirmare și CNA a respins solicitarea.
Herjeu a spus că e de acord că legea discriminează în acest caz.
Legea trebuie interpretată în spirit, a spus directorul televiziunii Neptun TV, Dan Dumitru, dar televiziunea va muri dacă intră în contencios administrativ după un posibil vot negativ al CNA.
Gubernat a întrebat dacă judecătorul confirmă respectarea condițiilor legii la aprobarea planului de reorganizare.
Da, a spus administratorul judiciar.
Cristea a spus că CNA nu este totuna cu o ședință de judecată așa cum a acreditat ideea o reprezentantă a televiziunii. Cererea de licență nouă are șanse foarte mari de a fi aprobată. Cristea a propus o pauză de consultări.
Dan Dumitru a spus că trebuie să așteptăm decizia CNA.
Contractanții de publicitate ne-au somat că reziliază contractele.
Administratorul judiciar a spus că emisia trebuie să se reia până pe 20 octombrie, peste 100 de angajați nu își vor mai primi salariile.
Gabrea a cerut părerea reprezentanților UPC și RCS dacă vor prelungi contractele cu Neptun TV.
Administratorul judiciar a cerut CNA să voteze pe cerere înainte de pauză. S-au retras din sală.
Mai există antecedente de felul acesta? a întrebat Herjeu. La Realitatea nu a fost aceeași situație, nu au avut aprobările la momentul votului.
Pe nedepunerea actelor se poate da o somație, a spus Cristea confirmat de Ciobanu.
Jucan spune că în condițiile legii nu înseamnă și consfințirea judecătorului. Dacă ne judecăm cum demonstrăm de ce cerem aprobarea hotărârea judecătorului? Dacă pierdem tot ce am făcut până acum înseamnă că nu am făcut bine.
Herjeu a spus că prefere ca instanța să stabilească și să interpreteze legea, CNA nu poate interpreta legea.
Gubernat a spus că judecătorul confirmă dacă s-au respectat condițiile legii.
Noni Mazilescu a observat că nu mai aveau licență pe 3, nu pe 2 când au emis.
Dorina Rusu a spus că acum CNA are toate actele și poate aproba licența. Este excesiv din partea CNA să nu le aprobe, o să voteze pentru.
Cristea a spus că trebuie spart buboiul. Trebuie tranșat. Au ieșit din termen. Propun somație pentru depășire și subrscriu la ce a spus Rusu. Le-aș da cu un nod în gât un 6.
Popescu a propus votul și în final vor putea să lucreze pe oricare din situații.
Gabrea, Jucan, Rusu, Popescu, Cristea pentru
Gubernat, Tufeanu, Herjeu - împotrivă.

Ciobanu a spus că trebuie soluționat cu șase.
Curtea Brașov a decis că în cazul unui radio Super FM Predeal a cerut CNA reluarea votului pentru șase.

Popescu a spus că nu ai șase nu se aprobă.
Gubernat a spus că nu ai șase nu ai o decizie.

PAUZĂ DE MASĂ (ora 13.20)


2. S.C. ADWAY DIRECTION SRL Cluj-Napoca pentru Impuls din Sibiu şi Constanţa
A expirat 17 octombrie la sibiu, retransmite Impuls din Cluj Napoca.
La Constanța expiră la 18 octombrie.
Reprezentantul companiei a spus că va crește transmisia din orașele unde sunt licențe, dar și pe emisia online.
VOT Tufeanu a votat împotrivă, ceilalți pentru.

3. SC GLOBAL MEDIA EXPERT SRL Bucureşti pentru Sport Total FM din Rupea şi Victoria
Au expirat la 17 octombrie.
Directorul adjunct al radioului a spus că au fost preluate în 2013, sunt foarte mulți ascultători în Brașov.
Monitorizare 17-23 septembrie - diferențe față de aprobare. Procentele diferă și în funcție de evenimentele sportive.
Structura pe tipuri de emisiuni 50% informare e prea mult, a spus Herjeu.
VOT - Tufeanu împotrivă, restul pentru.
Somație pentru nerespectare grilă propusă de Herjeu - unanimitate.

4. S.C. AG RADIO HOLDING SRL Bucureşti pentru Kiss FM din Alexandria şi Caracal
Alexandria expiră pe 18 octombrie și Caracal 22 octombrie.
Deține 62 de licențe pentru Kiss FM, din care una satelit.
În Caracal este singurul radio local.
VOT - unanimitate.

5. S.C. ATLAS SRL pentru Atlas FM din Aiud
Expiră 31 octombrie.
Radioul funcționează de 9 ani.
VOT - unanimitate.

VI. Solicitări modificări licențe audiovizuale:
1. S.C. NAŞUL, PRIETENII DE PRETURINDENI ŞI ASOCIAŢII SA pentru NAŞUL.TV – modificare sediu social
Modifică sediu social și nu aveau certificat fiscal, eșalonare ANAF, modificare acționariat secundar, nu în cel principal.
Nu au depus solicitare de acord prealabil pentru modificare sediu.
Fair Breaking News - un acționar cu 24% a ieșit și a intrat Moraru Paul Alexandru. Restul Radu Moraru și Andra Blându.
Nou studio la Casa Presei nu a fost aprobat, a fost aprobat doar sediul social.
Cristea a spus că transmisiile din SUA legate de 4 iulie tot repetă anumite figuri. Am deschis un studio din SUA. De la 12 la 1 noapte sunt reluările emisiunilor.
Există 2 milioane de români în America de Nord, pentru ei. Urmăresc Nașul TV pe internet. E buclă că nu avem bani pentru a da pe satelit în fiecare seară. Sunt înregistrate.
Trebuiau să aibă și certificat fiscal, greșeală departamentul juridic CNA.
Herjeu a propus aprobarea modificare sediu social și somație pentru lipsa acord prealabil.
VOT - sediu - Gubernat și Tufeanu împotrivă, restul 6 voturi "pentru".
VOT - Gubernat, Herjeu, Popescu, Rusu, Cristea - cinci "pentru".

2. SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE: modificare structură serviciu de programe Radio Cluj, Antena Sibiului, Radio Sighet şi acordare decizie de autorizare audiovizuală pentru Radio Cluj minorităţi pe frecvenţa 98,8 MHz-Cluj
Un nou program la Cluj pentru minorități, în maghiară și ucraineană. Era program mixt, complicat pentru ascultători. La Două programe locale se modifică ora de difuzare. Radio Sighet intră din primăvară pe frecvența de AM.
Alocarea frecvenței pentru minorități la Cluj a fost alocată de CNA din martie 2015. Nu au depus prelungire intrare în emisie, a observat Tufeanu.
Frecvența din Cluj e din noiembrie, a spus Dorina Rusu.
Data pentru 98,8MHz a fost 11 06 2015.
La 11 iunie a fost prelungită licența de emisie SRR, frecvențele sunt în anexă.
VOT - Tufeanu împotrivă, restul "pentru".

MODIFICARE ORDINE DE ZI - VOT - unanimitate
Solicitare licență Neptun TV.
Licență nouă, nouă decizie de autorizare, grila de programe neschimbată, generalist național.
Urmează vizita CNA pentru autorizare, în următoarea ședință se ia decizie de autorizare.
În București se produc programe de știri și talk-show-ul "Contraziceri".
2 seri de film românesc sau european, sâmbătă și duminică.

VOT- Tufeanu împotrivă, restul "pentru".

Solicitarea prevede și acordarea deciziei de autorizare, a spus Frânculescu.
Trebuie vizat juridic de către juridic, joi se aduce și se avizează și intră în ședință.


VII. Decizii de autorizare
Radio Terra Medgidia - Unanimitate
Voces Campi - Oltenita - Tufeanu împotrivă - soomație - unanimitate
Electron M Bit Pașcani - cablu - unanimitate
Topal TV - Roman - cablu - Tufeanu împotrivă
Rock Săcele - depășire termen de întrerupere - Tufeanu împotrivă


VIII. Avize de retransmisie ( acordări, modificări, retrageri)
Noi - Telecablu Digital - 2 solicitări
Modificări - 3 companii cu 11 avize -
Retragere - 3 la cerere
Retrageri ca urmare a deciziei ANCOM
Lidas Prod Deva - licențe de emisie
Digital Terestrial pentru Galaxia -
VOT - unanimitate

IX. Retragere licență audiovizuală
X. Adresa nr.5764/26.09.2016 de la S.C. TONIGHT SRL privind reanalizarea cererii de schimbare a amplasamentului staţiei Radio Someş de la Beclean la Sângeorz-Băi
Nu s-a prezentat nimeni în ședință.

XI. Adresa nr.8680/03.10.2016 de la SC SUD VEST MEDIA SRL privind prelungirea cu 6 luni a termenului de intrare în emisie a serviciului de programe Sud Vest TV din Baia de Aramă (generalist, regional pentru Mehedinţi, Gorj, Dolj, Hunedoara, Timiş, Caraş-Severin).
Licență regională - prelungire șase luni pentru că se poate intra în emisie, dar sunt în proces pentru curent electric.
Până în decembrie se dă drumul la post.

XII. Adresa nr.8369/21.09.2016 de la S.C. Realitatea Media SA - contestație cu privire la Decizia C.N.A. nr.429/04.08.2016 privind retragerea licenței audiovizuale FM Litoral Mangalia - cu pdv al SJR
XIII. Adresa nr.8535/28.09.2016 de la Senatul României - Chestionar - Reuniune interparlamentară cu tema Sectoarele culturale și creative, 11 octombrie Bruxelles.
XIV. Rapoarte de monitorizare:
1. Posturi TV și radio - Raportul de monitorizare pe limba româna realizat de Institutul de Lingvistică Iorgu Iordan.
2. România TV:

1. Emisiuni de stiri si dezbatere difuzate pe data de 30.03.2016 - reclamatia nr.3177/31.03.2016 (autosesizare)

2. Emisiunea Știrile România TV difuzată pe 08 și 09.04.2016 - reclamația nr.3526/12.04/rev18.07/rev 13.09.2016

3. B1 TV:

1. Emisiunea Dosar de politician difuzată pe 25.05, 01 și 02.06.2016 - reclamațiile nr.5320/26.05.2016, nr.5383/30.05/31.05/06.06.2016, nr.5522/02.06.2016

2. Emisiunile: Știri și Lumea lui Banciu, difuzate pe data de 08.04.2016 - reclamațiile nr.3526/12.04/rev18.07/rev 13.09.2016 și nr.3460/11.04.2016.

4. Kanal D: Emisiunea Te vreau lângă mine difuzată pe: pe 10, 17 si 30.03.2016 - reclamatia nr.3984/25.04.2016; pe 11 si 12.04.2016 - reclamatiile nr.3525 si 3562/12.04.2016; pe 11.05.2016 - reclamația nr.4878/12.05.2016/rev.20.05.2016.

5. Posturi TV și radio - melodiile Sub pielea mea (rediscutare) și Acele ale trupei Carla’s Dreams - autosesizare și reclamații.

6. Realitatea TV:

1. Emisiunile Deschide lumea și Dimineața de știri difuzate în perioada 23 - 25.05.2016, respectiv 26.05.2016 - 6 reclamații

2. Emisiunea Ediție specială difuzată pe 11 și 16.06.2016 - reclamația nr.5605/27.06.2016

7. PRO TV - emisiunea Știrile PRO TV difuzată pe data de 22.06.2016 - reclamația nr.6311/01.07.2016.

8. Antena Stars - emisiunea Rai da buni difuzată pe data de 31.03.2016 - reclamația nr.3194/01.04.2016.

XV. Rapoarte ale Serviciului Inspecție:
1. Halley TV Borșa/Maramureș - autosesizare inspector/nerespectare grila program
2. Radio Eveniment Agnita - autosesizare inspector/mutare amplasament emițător
3. Tele M Piatra Neamț - reclamația nr.8360/21.09.2016
XVI. Diverse.

În jurul orei 16.20 CNA a difuzat următorul comunicat de presă:

Comunicat de presă
18.10.2016
Întrunit în şedinţă publică, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să aplice câte o somație publică următoarelor societăți:
- Global Media Expert SRL Bucureşti pentru postul Sport Total FM pentru nerespectarea dispozițiilor art. 54 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002 cu modificările și completările ulterioare, potrivit cărora: „Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să solicite Consiliului acordul pentru orice modificare intervenită în documentele şi în datele declarate, prevăzute la art. 54 alin. (1) lit. b) şi e)”;
- Romerica International SRL pentru postul Radio Voces Campi, deoarece nu a ținut seama de prevederile art. 20 alin. 5 din Decizia CNA nr. 277/2013 („În cazul serviciilor de programe cu difuzare terestră, decizia de autorizare audiovizuală va fi eliberată în termen de 30 de zile de la data depunerii la CNA a documentelor de autorizare modificate corespunzător de către ANCOM. Radiodifuzorul are obligaţia de a depune la CNA documentele modificate de ANCOM, în maximum 30 de zile de la data eliberării acestora”).

În aceeași ședință, Consiliul a aprobat solicitările de licență audiovizuală prin satelit ale societăților: CEE BROADCASTING CO. SRL Bucureşti pentru HUMOR+ Bucureşti și SOTI CABLE NEPTUN SRL pentru Neptun TV din Constanţa.

Biroul Comunicare și Relații cu Publicul

--------------------------------------

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) este garant al interesului public şi unică autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale, competențele sale fiind stabilite prin Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările și completările ulterioare. Misiunea CNA este de a asigura un climat bazat pe libera exprimare şi responsabilitatea faţă de public în domeniul audiovizualului. Pentru mai multe detalii despre activitatea CNA accesați www.cna.ro .

(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL