×

Programe TV -- Data și ora publicării: 13.10.2016 11:50:39

TURNER-DIRECTOR-NUMIRE / Lisette Schlippe este director de licențiere conținut la Turner pentru Germania, Benelux şi Europa de Est



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 13 oct 2016 / Lisette Schlippe a preluat funcţia de director de licențiere pentru conținut pentru Turner în Europa Centrală şi de Est din data de 13 octombrie, intrând astfel managementul regiunii care cuprinde ţări ca Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Polonia, România şi Rusia, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

Lisette Schlippe va fi responsabilă de vânzarea serialelor Turner, difuzate de TNT şi truTV, cum ar fi: “Un comportament adecvat”, “Will”, “Search Party”, “Profesorii trăsniţi” şi “I’m sorry”, seriale Cartoon Network: ”Uimitoarea lume a lui Gumball” şi “Ben 10”, conţinut [adult swim], dar şi producţii originale TNT: “4 Blocks” (TNT series) şi “Ponyhof” (TNT Comedy), în Europa Centrală şi de Est.

Lisette Schlippe a lucrat în vânzări de conţinut pentru zece ani, cea mai recentă funcţie a sa fiind de Senior Sales Director pentru Endemol Shine International, unde a coordonat vânzările din Germania şi Europa Centrală şi de Est. Schlippe a mai lucrat pentru Shine International, 3DD Entertainment şi Zeal Entertainment, fiind expertă în pieţele nordice şi central europene, unde a dobândit experienţă pe toate platformele.

Lisette Schlippe lucrează sub coordonarea lui Matthias Heinze, vicepreşedinte comercial pentru Turner în Europa Centrală şi de Est şi Manager General pentru Europa de Est.

Turner Broadcasting System International operează CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific. TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 180 de posturi de televiziune, 32 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. Turner Broadcasting este o companie a Time Warner.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL