×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.09.2016 11:40:53

E!-PROGRAME-OCTOMBRIE / E! Entertainment difuzează o nouă serie "TOTAL BELLAS" din 16 octombrie



București (MEDIA EXPRES) / 27 sep 2016 / E! Entertainment Television scoate la iveală vieţile reale ale gemenelor Nikki şi Brie Bella de la WWE® Superstars (wrestling), în seria săptămânală Total Bellas, care are premiera duminică, 16 octombrie, la 22:00.

Total Bellas este un spin-off al show-ului de succes marca E! "Total Divas". Cele șase episoade de câte o oră vor oferi telespectatorilor o privire exclusivă şi intimă în vieţile VIP ale gemenelor Bella şi partenerilor lor, John Cena şi Daniel Bryan, cei patru locuind pentru prima dată împreună, sub acelaşi acoperiş.

Deşi gemenele au aceleaşi gene, nu vor împărţi niciodată aceeaşi pereche de jeans, iar traiul în comun era mai uşor atunci când Nikki şi Brie împărţeau doar acelaşi pântec. Brie şi Bryan sunt pasionaţi vegetarieni, sunt boemi şi nu au nimic de împărţit cu ceilalţi - stil care mereu s-a lovit de cel al lui Nikki (pasionată de poşetele de firmă şi eleganţă) şi al lui John (meticulos și organizat).

Dar când cele patru staruri de la WWE Superstars se mută sub acelaşi acoperiş, dau frâu liber momentelor comice, în suburbiile din Tampa (Florida).

Povestea începe când Nikki şi John ajung pe tuşă, după ce sunt răniţi, și Daniel se retrage din ring, iar seria-documentar va urmări relaţiile celor două cupluri excentrice de la WWE Superstars: Brie face tot posibilul pentru a-şi îngriji soţul, pe Daniel, dar şi pe Nikki şi John, încercând în acelaşi timp să-şi păstreze echilibrul mental intact.

Nikki s-a operat recent la gât, Brie s-a retras în cadrul WrestleMania®, Daniel a renunţat la WWE, John face valuri la Hollywood, iar fanii vor arunca o privire exclusivă în spatele scenei vieţilor dinamice ale acestora, în cursul pregătirilor pentru un viitor incert.

Total Bellas este produsă de WWE şi Bunim/Murray Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins şi Russell Jay sunt producători executivi, din partea Bunim/Murray Productions. Kevin Dunn este producător executiv din partea WWE. Nikki Bella şi Brie Bella sunt şi ele producători executivi.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL