×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.09.2016 11:03:46

CI-PROGRAME-OCTOMBRIE / Seria “60 De Zile După Gratii” revine pe Crime + Investigation® cu un nou sezon



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 27 sep 2016 / Experimentul “60 de zile după gratii” revine cu un nou sezon pe CRIME + INVESTIGATION®(CI) cu al doilea sezon, care urmăreşte opt noi participanţi nevinovați ce pătrund în periculoasa lume a penitenciarului Clark County din Jeffersonville, Indiana, în încercarea de a dezvălui adevărata lume din spatele gratiilor.

Noul sezon are premiera marți, 4 octombrie, de la ora 22:00, pe Crime + Investigation®.

Din cauza corupţiei din penitenciar, şeriful Jamey Noel a conceput acest program TV fără precedent, în care mai mulți voluntari trăiesc timp de 60 de zile printre deţinuţi fără ca gardienii, deţinuţii sau poliţiştii să le cunoască secretul, cu scopul de a scoate la lumina problemele locale și naționale din cadrul sistemului judiciar.

Peste 100 de camera de luat vederi filmează zi și noapte în cadrul închisorii, pentru a documenta fiecare mișcare a voluntarilor. Astfel, seria oferă telespectatorilor o privire directă asupra lumii periculoase din cadrul unui penitenciar, pe măsură ce participanții se adaptează în noul mediu, necunoscut şi înfricoşător.

Închisoarea Clark County din Jeffersonville, Indiana, este una dintre cele mai dure închisori din Statele Unite ale Americii, găzduind aproximativ 500 de deținuți, de la persoane condamnate pentru trafic de droguri, până la persoane aflate la primul delict sau condamnate pentru crimă.

Siguranța participanților a fost prioritară în cadrul experimentului, astfel că Șeriful Jamey Noel a implementat programul înainte ca primul grup de șapte voluntari să-și fi încheiat misiunea și înainte ca vreun membru al echipei penitenciarului să afle de program. Acest tip de abordare a făcut ca timpul petrecut de al doilea grup de voluntari în penitenciar să fie la fel de autentic și chiar mai șocant pentru ofițeri, în momentul în care au aflat de experimentul dublu din cadrul programului.

În al doilea sezon, Ashleigh, soția lui Zac, participant în cadrul sezonului 1, vrea să ajute deținuții în lupta cu dependența de droguri, ea fiind o dependentă în recuperare. Alături de ea, au intrat in program un fost ofițer de închisoare, mama unui copil încarcerat, un vânător de recompense, un student la poliție, un viitor ofițer de poliție, fratele unui fost deținut și un tânăr avocat. Experiența fiecărui participant îl va ajuta pe șeriful Jamey Noel să obțină o perspectivă de ansamblu asupra problemelor interne ale penitenciarului.

Primul sezon al seriei “60 de zile după gratii” a fost difuzat în peste 100 de teritorii din întreaga lume. Seria este produsă de Lucky 8 TV pentru A&E Network. Producătorii executivi ai Lucky 8 TV sunt Gregory Henry, Kimberly Woodard şi Jeff Grogan, iar producătorii executivi ai A&E Networks sunt Elaine Frontain Bryant, Shelly Tatro, Drew Tappon şi Brad Holman.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL