×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.09.2016 11:32:38

BOOMERANG-PROGRAME / Turner lansează serialul "The Happos Family" pe Boomerang



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 15 sep 2016 / Turner a anunţat lansarea unui nou serial original, “The Happos Family”, care va fi difuzat din luna octombrie pe Boomerang.

Formată din 20 de episoade a câte 2 minute, “The Happos Family” este prima animaţie originală Boomerang, creată de Turner EMEA, care vine să completeze portofoliul actual, ce cuprinde achiziţii globale şi internaţionale, cum ar fi “Grizzy şi lemingii”, serial ce urmează a fi lansat, sau “Bugs, o producţie Looney Tunes” şi “Draculaş, vampirul iepuraş”, produse de Warner Bros. Animation.

Serialul a fost creat de corporaţia italiană de renume mondial Ferrero și de compania britanică de animație Spider Eye.

Animaţia redă viaţa unei familii de hipopotami care trăiesc într-o incintă a unui parc safari european.

Dimineața, parcul este deschis vizitatorilor, care trec pe lângă hipopotami, făcându-le poze când se bălăcesc în noroi, când lenevesc la piscină sau când dorm la umbra copacilor. Când ultimii vizitatori au plecat, hipopotamii sar din noroi, se trezesc din somn şi se îmbracă frumos, pregătindu-se pentru aventuri în toată regula.

Fiecare dintre cele 20 de episoade se concentreză pe unul dintre cei zece hipopotami costumați. Fie că este vorba despre Hipo Astronauta care vrea să zboare pe Lună sau de Hipo Cascadorul care vrea să fie temerar, fiecare poveste stârneşte hohote de râs.

Patricia Hidalgo, SVP, Chief Content & Creative Officer, Turner EMEA & International Kids’ Strategy a spus: “The Happos Family" este o demonstraţie a angajamentului nostru de a aduce un conţinut nou, de înaltă calitate, la Boomerang, în timp ce continuăm să construim brand-ul ca al doilea pilot după Cartoon Network şi să investim în producții originale pentru ambele televiziuni, pe plan internațional. Suntem încântați că ne-am unit forțele cu Ferrero, care împărtășeşte cu adevărat valorile familiale Boomerang, dar şi cu Spider Eye, care a realizat o animaţie excelentă. "

În plus față de aceste episoade drăguţe şi amuzante, care vor fi difuzate la Boomerang începând de luna viitoare, cei mai simpatici hipopotami vor apărea într-o varietate de platforme digitale interactive, inclusiv web, jocuri și Youtube.

“The Happos Family” poate fi urmărit din 10 octombrie, de la 18.45, de luni până vineri, numai la Boomerang.

Boomerang România este una dintre cele mai populare televiziuni care ajunge la 741.000 de copii în fiecare lună. În noiembrie, televiziunea era pe locul 2 pe acest segment de piaţă. Cele mai apreciate seriale sunt "The Garfield Show", "The Tom and Jerry Show" şi "Scooby-Doo".

Boomerang se difuzează prin cablu și satelit cu emisie de 24 de ore având ca public țintă băieţii şi fetele cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, și familiile acestora, oferind un mix de desene animate vesele şi amuzante pentru toată familia. Boomerang dispune de servicii localizate în întreaga Europă, Orientul Mijlociu și Africa unde este disponibil în 13 limbi, în 56 de țări și în peste 48 de milioane de case.

Boomerang este un brand deţinut de Turner Broadcasting System International, Inc. - Turner Broadcasting System, Inc. (TBS), o companie Time Warner.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL