×

Programe TV -- Data și ora publicării: 23.08.2016 11:51:52

HISTORY-11 SEPTEMBRIE-DOCUMENTARE / HISTORY® comemorează 15 ani de la atentatele de la 11 septembrie cu două documentare dedicate



București (MEDIA EXPRES) / 23 aug 2016 / HISTORY® va difuza în exclusivitate două documentare dedicate atentatelor de la 11 septembrie 2001, pentru a comemora aniversarea a 15 ani de la tragedia care a zguduit întreaga lume: “102 minute care au schimbat America” și “Steagul de la WTC” vor fi difuzate pe 3, respectiv, 17 septembrie, de la ora 21:00, potrivit unui comunicat difuzat de agenția Golin.

Documentarul “102 minute care au schimbat America”, produs de HISTORY® şi câştigător al mai multor premii Emmy, prezintă minut cu minut desfăşurarea catastrofei din 11 septembrie 2001, folosind imagini din numeroase surse, printre care filmări de amator surprinse cu camera de luat vederi şi telefoane mobile, înregistrări din arhivele poliţiei şi pompierilor şi comentarii de la faţa locului de la echipele de salvare şi martorii oculari.

Pe lângă interviuri şi perspective ale participanţilor la evenimente, această ediţie cuprinde şi intervenții ale persoanelor care au avut legătură cu evenimentele ulterioare. Documentarul va fi difuzat sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 21:00, pe HISTORY®.

Documentarul “Steagul de la WTC” îl are în centru pe scriitorul şi prezentatorul HISTORY® Brad Meltzer care urmăreşte căutarea steagului de la Kilometrul Zero, elucidând misterul dispariţiei sale şi prezentând testele care i-au demonstrat autenticitatea.

Este evidenţiată activitatea poliţiei din Everett, Washington, ale cărei eforturi au ajutat la recuperarea “steagului de la 11 septembrie”, precum şi cea a experţilor în artă şi a criminaliştilor de renume ale căror teste au confirmat faptul că steagul era veritabil.
(MEDIA EXPRES)
Documentarul este produs de compania Left Right Productions, al cărei ajutor a fost esenţial pentru găsirea steagului, în cadrul comemorării a 15 ani de la atacurile de pe 11 septembrie la HISTORY®. “Steagul de la WTC” va fi difuzat sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 21:00.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks® UK, HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV. Compania mai deține televiziuni factuale și de divertisment inovative și de înaltă calitate, precum HISTORY®, HISTORY® HD, Lifetime®, Lifetime® HD, Crime + Investigation®, Crime + Investigation® HD şi H2®. A+E Networks® UK funcționează din noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni, cu 121 milioane de abonaţi, transmise în 45 de milioane de locuinţe din 90 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Iulie 2015, pe toată durata zilei].
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL