×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.08.2016 17:43:03

MINIMAX-CARAVANA / Minimax orgenizează o nouă caravană - "Ziua Campionilor Minimax" în perioada 2-11 septembrie



București (MEDIA EXPRES) / 22 aug 2016 / AMC organizează o nouă caravană Minimax de data aceasta denumită „Ziua Campionilor Minimax”, în perioada 2-11 septembrie, în șase orașe din țară și avându-i ca parteneri pe UPC, editura Litera Mică, jucăriile My Little Pony (Hasbro) și locul de joacă Gymboland.

Anul acesta, Caravana Minimax se va afla în: Timișoara la 2 septembrie, în Piața Unirii, Alba Iulia la 3 septembrie în Piața Cetății, Cluj Napoca la 4 septembrie în Parc Detunata, Ploiești la 9 septembrie pe Platoul Sălii Sporturilor, în Constanța la 10 septembrie la Dana Pasageri Port Constanța și în București la 11 septembrie în Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Evenimentele sunt gratuite, intrarea este liberă și participanții vor primi un permis de călătorie cu care vor putea colecționa diverse ștampile, iar din oră în oră va participa la o tragere la sorți cu premii.

În spațiile de joacă organizate în cadrul campaniei copiii vor întâlni personajele preferate din desenele animate: „Zorro”, „Patru prieteni și jumătate”, „Curiosul George”, „Pompierul Sam”, „Frații Kratt”, „Mia” și „Bibi Blocksberg”.

Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Televiziunea se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte televiziuni pentru copii, bazându-se pe desene pacifiste care au şi o puternică componentă educaţională.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL