×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.07.2016 16:17:42

AXN-INTERCOMFILM-PROMOVARE / AXN în parteneriat cu InterComFilm pentru lansarea filmului „Vânătorii de fantome”



București (MEDIA EXPRES) / 22 iul 2016 / AXN România a fost partener la evenimentul organizat de InterComFilm Distribution, companie licențiată Sony Pictures în Romania, pentru lansarea filmului „Vânătorii de fantome”, care a avut avanpremiera la 21 iulie la Grand Entertainment Băneasa.

Parteneriatul AXN a fost marcat și prin difuzarea de către televiziune a filmelor anterioare din seria „GhostBusters”, înaintea premierei de pe marele ecran a noii producții Sony Pictures. Evenimentul de promovare de la București a inclus proiecția filmului și o recepție la care a susținut un concert trupa Jukebox.

Noul film „Vânătorii de fantome” are un format nou şi o distribuţie feminină, la treizeci de ani de la momentul când filmul original al seriei a făcut istorie în sălile de cinematograf din toată lumea.

Regizorul Paul Feig le-a folosit în comedia supranaturală pe actrițele Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, alături de actorul Chris Hemsworth – în rolul asistentului „vânătoarelor de fantome”.

Filmul este distribuit în România de InterCom Film și va putea fi vizionat pe marile ecrane începând de vineri, 29 iulie.

InterCom Film a difuzat de-a lungul timpului pe marile ecrane filme ca: “Insurgent”, “Equalizer”, “Angry Birds”, “American Hustle”, “Amazing Spider Man 2” și „Hotel Transylvania”.

Jukebox are o istorie de 16 ani pe piața muzicală din România, fiind o trupă care cântă pop rock, funk, rock and roll, pop, retro și fusion, cu peste 1.500 concerte Live la activ, trei albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” si “Picuri de Rai”) și 7 singles (“Te Adoresc”, “Breakout”, “Cum Vrei Tu”, “Editie Speciala”, “Sarbatorile-au Venit”, "Addicted" si “Come On Everybody”).

AXN, care a fost promovată în campania de lansare a filmului „Vânătorii de fantome”, este principala televiziune de filme din grupul deținut de Sony Pictures Television în România, alături de AXN White, AXN Black și AXN Spin.
Biroul de la București al companiei de televiziune asigură activitățile de distribuție, marketing și PR, în vreme ce publicitatea este vândută prin agenția Cable Direct.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL