×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.07.2016 16:32:43

FILMBOX-PROGRAME / FilmBox Premium difuzează comedii cu Zac Efron, Pierce Brosnan, Colin Farrell și Christopher Walken



București (MEDIA EXPRES) / 20 iul 2016 / FilmBox Premium difuzează în ultima parte a lunii iulie filme cu vedetele de la Hollywood Zac Efron, Pierce Brosnan, Colin Farrell și Christopher Walken, potrivit unui comunicat difuzat de FilmBox.

Zac Efron joacă în „Acel moment penibil” - producție 2014, despre trei burlaci care, după ce își promiseseră unul altuia că nu se vor mai implica în nicio relație, încep, rând pe rând, să se îndrăgostească. Zac Efron, care în film are secvențe nud, a declarat că nu a avut nicio inhibiție: „Dacă ajută la autenticitate și dacă este abosolut necesar, atunci nu refuz nicio provocare”. Comedia „Acel moment penibil” este difuzată pe 22 iulie, de la ora 22:15.

„Matadorul”, cu Pierce Brosnan, descrie aventurile unui asasin plătit care are probleme în a-și îndeplini o misiune. Ca să își salveze viața, el trebuie să se bazeze pe un comis-voiajor care are crize existențiale. Comedia s-a filmat în numai 40 de zile, în Mexic, din cauza temerilor că viața actorilor ar putea fi în pericol. Producția, care și-a adăugat la încasări și cei 22.000 dolari cu care a fost scos la licitație sombrero-ul purtat de Pierce, este programată pe FilmBox Premium, vineri, 29 iulie, de la ora 22:35.

Collin Farrell și Christopher Walken încheie luna la FilmBox în comedia neagră „Șapte psihopați și un câine”, producție 2012, lăudată de critici și cotată cu un rating de 82% pe site-ul Rotten Tomatoes. Scrisă și regizată de laureatul cu Oscar Martin McDonagh, filmul de pe FilmBox Premium spune o poveste cu gangsteri, hoți de câini și scriitori în pană de inspirație. Collin Farrell a declarat că „provocarea cea mai mare a fost să redau exact umorul personajului pe care Martin McDonagh l-a creat”, iar Christopher Walken a spus că s-a văzut încă de la început interpretând rolul lui Hans în pelicula care este difuzată pe 31 iulie, e la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Televiziunile din pachetul FilmBox sunt operate de compania Kino Polska TV S.A. din Polonia, care distribuie în România FilmBox Premium, FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus. Principalii operatori care difuzează televiziunile sunt UPC, Telekom, Orange TV și Akta.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL