×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.06.2016 21:10:34

CARTOON-LEGO-ANUNȚ / Cartoon Network şi LEGO Group anunţă o nouă serie de piese de construit bazată pe serialul “Să-nceapă aventura”



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 22 iun 2016 / “Să-nceapă aventura”, cunoscutul serial animat difuzat de Cartoon Network, va prinde viaţă sub forma pieselor LEGO® la începutul anului viitor, potrivit unui anunţ făcut în cadrul Licensing Expo din Las Vegas și promovat de biroul Turner de la București.

Cartoon Network şi LEGO Group au încheiat un parteneriat de lungă durată pentru a oferi copiilor divertisment variat şi de înaltă calitate pe fiecare platformă, prin seriale şi seturi speciale de jucării de construit, cum ar fi: “Batman şi Liga Dreptăţii”, “Războiul Stelelor”, “Ninjago: Maeştrii Spinjitzu”, “Mixeli”, și, cel mai recent, “Nexo Knights”.

Decizia pentru lansarea setului „Să-nceapă aventura” a fost luat pe site-ul LEGO® Ideas, unde fanii pieselor de construit din întreaga lume votează pentru conceptele propuse tot de ei, ideile care strâng 10.000 de voturi în perioada de selecție intrând în atenţia unui juriu LEGO, care decide apoi transformarea ideii într-un set real.

„Să-nceapă aventura” este un brand excepţional, cu o bază de fani formată atât din copii, cât şi adulţi şi familii", a declarat Pete Yoder, vice-preşedinte al Cartoon Network Enterprises. "Parteneriatul nostru cu LEGO Group oferă posibilitatea de a realiza un produs simbol, care va fi cu siguranţă râvnit de fani de toate vârstele."

Cartoon Network este una dintre principalele televiziuni pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani.

Televiziunea paneuropeană a fost lansată în 1993, iar Cartoon Network se difuzează acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări.

Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL