×

Programe TV -- Data și ora publicării: 21.06.2016 13:01:41

OLIMPIADĂ-DREPTURI-UNGARIA / Discovery a semnat cu televiziunea publică din Ungaria pentru difuzarea Jocurilor Olimpice



București (MEDIA EXPRES) / 21 iun 2016 / Discovery a anunțat la 18 iunie că a semnat un contract pentru difuzarea Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2018 și 2022 și a Jocurilor Olimpice din 2020 și 2024 cu televiziunea publică din Ungaria, MTVA (Media Service Support and Asset Management Fund), pe mai multe platforme.

Până în acest moment, Discovery a semnat opt acorduri de subcontractare pentru Jocurile Olimpice, cu radiodifuzorii naţionali din Austria (ORF), Croația (HRT), Cehia (Ceska Televize), Finlanda (YLE), Irlanda (RTE), Olanda (NOS) și Marea Britanie (BBC), acorduri adaptate la specificul fiecărei pieţe.

Acordul cu MTVA se referă la următoarele patru ediții ale Jocurilor Olimpice, începând din 2018, ce vor fi difuzate pe canalele publice şi pe platformele Eurosport, on air şi online, disponibile în Ungaria, creând astfel o ofertă diversă: emisie pe televiziuni libere la retransmisie, televiziuni cu plată și platforme digitale.

MTVA va subcontracta de la Discovery Communications drepturile de emisie pentru televiziunea liberă la retransmisie ale Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2018 și 2022 și ale Jocurilor Olimpice 2020 și 2024, continuând tradiţia radiodifuzorului national din Ungaria de a reuni întreaga țară în jurul celor mai populare competiţii sportive, sărbătorindu-i pe atleții ungari intrați în cursa pentru medaliile olimpice.

Pachetul de subcontractare semnat de MTVA include drepturile de a difuza programe de știri specifice care vor urma transmisiunilor în direct. MTVA a primit și drepturi de a difuza pe canalele sale digitale conținutul difuzat pe canalele sale de televiziune liniară. Eurosport își păstrează drepturile de a difuza toate evenimentele din cadrul Jocurilor Olimpice pe propriile canale cu plată și pe platformele online.

Victoria Davies, VP, Country Manager, Europa Centrală & de Est, Discovery Communications, a declarat: “Acest acord reprezintă o reuşită în primul rând pentru fanii și telespectatorii din Ungaria, cărora le garantează șansa de a savura fiecare minut din toate edițiile Jocurilor Olimpice din 2018 până în 2024. Datorită acestui parteneriat, fanii se vor putea bucura de transmisiile MTVA de la Jocurile Olimpice, precum şi de cele ale Eurosport de pe tot parcursul anului despre sporturile olimpice, disponibile pe mai multe platforme. Astfel, vom oferi publicului din Ungaria nu numai cele mai bune momente, ci absolut fiecare moment din Jocurile Olimpice, pe orice tip de ecran.”

Miklos Vaszily, Acting General Director MTVA, a declarat: “Ungaria este considerată una dintre marile națiuni ale lumii în materie de sport, având un palmares bogat de realizări sportive. Evenimentele sportive de nivel național, european și mondial sunt întotdeauna pe primul loc în lista noastră de priorități. Suntem încântați că, datorită acordului încheiat, MTVA va difuza Jocurile Olimpice organizate între anii 2018-2024. Faptul că MTVA a obținut şi drepturi digitale asupra transmisiilor de la Jocurile Olimpice reprezintă un aspect foarte important al acestui acord fiindcă deschide oportunități uriașe pentru serviciul public de media din Ungaria care astfel va îmbunătăți enorm experiența utilizatorilor.”

Jean-Thierry Augustin, President, Sports and Olympic, Discovery Networks International, a declarat: “Suntem încântați că am încheiat un acord cu MTVA, acord ce garantează că relatările de la Jocurile Olimpice vor fi recepționate pe scară largă. Știm că telespectatorii din Ungaria sunt suporteri înfocaţi ai Jocurilor Olimpice și suntem nerăbdători să le oferim fanilor din această țară transmisii remarcabile cu toate evenimentele sportive olimpice între 2018 – 2024.”

Această ştire vine ca urmare a anunţului făcut de Discovery Communications și Comitetul Olimpic Internațional în iunie anul trecut referitor la acordarea drepturilor de difuzare TV și pe toate platformele în 50 de ţări din Europa, pentru Jocurile Olimpice din perioada 2018 – 2024.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL