×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.06.2016 17:39:33

DISNEY-PROGRAME-SERIAL / Disney Channel difuzeză serialul de comedie „Tabără cu peripeții”



București (MEDIA EXPRES) / 19 iun 2016 / Emma, Ravi și Zuri Ross pleacă din penthouse-ul lor din New York ca să petreacă vara în Tabăra Rustică Kikiwaka din Maine în noul serial de comedie “Tabără cu peripeţii” desprins din serialul de success „Jessie”. Noua producţie debutează luni, 20 iunie, la 9:00, la Disney Channel.

"Tabără cu peripeţii" urmăreşte povestea Emmei, lui Ravi şi a lui Zuri Ross care se alătură în perioada verii Taberei Kikiwaka, un mediu complet rustic, în mijlocul naturii, unde s-au cunoscut părinţii lor în adolescenţă. Emma şi Ravi sunt consilieri în devenire în cadrul taberei, învăţând cum să fie modele creative şi responsabile pentru ceilalţi copii din tabără.

Lou, consiliera șefă veșnic veselă, și Xander, hoțul de inimi al taberei, îi trădează pe copiii familiei Ross, care nu se simt în mediul lor în tabără, și intervin ca să le arate celorlalți cum ar trebui să se întâmple lucrurile. Zuri își face noi prieteni în tabără, pe supărăcioasa Tiffany și pe interesantul Jorge. Împreună cu noii lor prieteni, Emma, Ravi și Zuri se adaptează noii lor case și se adaptează tot mai mult vieții în Tabăra Kikiwaka.

Continuându-și rolurile din "Jessie": Peyton List ("The Outskirts," "27 Dresses," "Diary of a Wimpy Kid: Dog Days") o interpretează pe Emma, Karan Brar ("Diary of a Wimpy Kid," "Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules," "Diary of a Wimpy Kid: Dog Days") joacă rolul lui Ravi, iar Skai Jackson ("The Watsons Go to Washington") este Zuri în serial. Se alătură distribuției Miranda May ("The Heartbreak Kid," "Samantha Who?") alias Lou, Kevin Quinn ("Shameless," "Chicago P.D.") alias Xander și debutanții Nina Lu alias Tiffany și Nathan Arenas alias Jorge.

În primul episod, copiii familiei Ross sosesc în tabără. Proprietarul taberei este Gladys și este chiar mai înspăimântătoare decât creatura legendară care se zvonește că bântuie zona. Cu ajutor din partea viclenei sale nepoate Hazel, ea și-a propus să le facă zile grele copiilor familiei Ross din cauza vechii rivalități cu mama lor.

Serialul a fost creat de Pamela Eells O'Connell ("Jessie," "Family Matters," "The Suite Life of Zack & Cody," "The Suite Life on Deck"), în rolul de producător executiv. Tabără cu peripeții este o productie It's a Laugh Productions, Inc.

Disney Channel este o televiziune de familie, care emite 24 de ore din 24, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani și familiilor acestora, oferind un mix de seriale live-action populare cum sunt „Violetta”, „Austin & Ally”, „Bătăușii Wasabi” și „Liv și Maddie”, precum și filme originale Disney Channel între care „Plaja Adolescenților” și „Aplicația”. „I ♥ Violetta” este prima emisiune produsă local și difuzată de Disney Channel România. De asemenea, Disney Channel România difuzează producția animată Lucasfilm, „Războiul Stelelor Rebelii”.

Disney Channel Romania s-a lansat în 2009 și este numărul #1 între televiziunile pentru copii din România. (Sursa: Kantar Media Romania, Total gospodării, Copii 4-14).


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL