×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.05.2016 14:14:34

DA VINCI LEARNING-DISTRIBUȚIE / Da Vinci Learning este disponibil în grila Digi TV



București (MEDIA EXPRES) / 28 mai 2016 / RCS & RDS a introdus de vineri, 27 mai, în grila de televiziune Digi TV prin cablu analogic, digital şi satelit televiziunea Da Vinci Learning, dedicată învățării și având ca public țintă întreaga familie, potrivit unui comunicat difuzat pe site-ul televiziunii.

“Ne bucurăm că am încheiat parteneriatul cu Da Vinci Media GmbH. Conținutul acoperă preferințele consumatorilor de toate vârstele”, a declarat printre altele Florin Nemeș, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS. În București pe rețeaua de cablu digital televiziunea se vede pe canalul 77, la sfârșitul pachetului pentru copii și tineri, care mai include opt televiziuni: Nickelodeon, Minimax, Cartoon Network, Disney și Disney Junior, Boomerang, Duck TV și Megamax. După anunțul de distribuție pe RCS & RDS, Media Expres estimează că Da Vinci Learning are peste șase milioane de abonați în România.

“Da Vinci Learning combină programe educative cu programe pentru copii şi nu în ultimul rând documentare. Este un profesor particular care “meditează” întreaga familie. Un profesor care te învaţă fizică, biologie, matematică astrologie şi geografie. Este o televiziune care are ca scop să creeze întregii familii o atmosferă care să o apropie de ştiinţă, care să facă fiecare membru să mai înainteze un pas către cunoaştere, ştiinţă şi adevăr”, a declarat Tina Parazajda, Head of Marketing, Da Vinci Learning.

Preţurile abonamentelor Digi TV prin cablu digital şi satelit încep de la 23,23 lei/lună (TVA inclus) şi conţin până la 100 de televiziuni dintre care 27 în format HD.

Serviciile companiei pot fi comandate în magazinele Digi și în punctele de prezență ale companiei, în ContulMeuDigi și direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.

Da Vinci Media GmbH e un grup media independent care oferă educație și cunoaștere într-un mod distractiv și ușor inteligibil. Programele TV, aplicațiile media și revistele de știință pe care le editează, fac din Da Vinci Media GmbH unul dintre cei mai serioși ofertanți de conținut educational din Europa.

Compania a fost fondată în anul 2007 de către Ferdinand Habsburg, iar televiziunea educațională pentru întreaga familie își are sediul la Berlin, în Germania. În prezent televiziunea este distribuită în peste 100 de țări și are peste 25 de milioane de abonați. În România, Da Vinci Learning e disponibil din anul 2008 și se distribuie pe toate marile rețele UPC prin cablu și satelit, NextGen (Telekom) și Akta.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL