×

Editorial -- Data și ora publicării: 25.05.2016 14:59:32

EVENIMENTELE LUNII IUNIE / Despre „demonii” rețelelor de cablu cu Teleste la ANGA COM 2016



// de Mihai Pavelescu //

București (MEDIA EXPRES) / 25 mai 2016 / Calendarul european al industriei de cablu, satelit și televiziune programează în luna iunie cel puțin patru evenimente de interes major, dintre care primul în ordinea desfășurării este congresul industriei de cablu din Germania, ANGA COM 2016, ce se desfășoară între 7-9 iunie la Koln și unde Teleste are o prezentare despre „demonii” ascunși în rețelele de cablu.

Keith Mothersdale, director de tehnologie la Teleste pentru pasive de rețea și produse indoor va susține o prezentare cu titlul „Find out how to expose your network demons!”/”Află cum poți descoperi demonii rețelei”, în cadrul secțiunii „Evoluția spre un management convergent al infrastructurii de rețea”, la 9 iunie, ANGA COM 2016 Bradband Day, în cadrul Technology panel PNM – High Performance Network Management 24/7, Room B, 10.00-11-15 a.m.

“Calitatea stă în detalii, chiar și pentru rețelele de cablu. Vă invit să participați alături de mine și ceilalți paneliști la ANGA COM 2016 să discutăm subiectele cheie despre managementul unei rețele de înaltă performanță și cum se construiește un serviciu broadband care să asigure cea mai bună calitate 24 de ore, 7 zile pe săptămână“, a declarat Keith Mothersdale.

Teleste participă la ANGA COM 2016 la standul E19 în sala 10.2 și promite să ofere detalii despre standardul DOCSIS 3.1 care permite viteze broadband de ordinul gigabiților, cu produse deja testate și măsurate care transformă promisiunea în realitate.

Cu prilejul Congresului Teleste prezintă noile amplificatoare de 1,2GHz/204 MHz AC3010 și AC3210 care includ caracteristici inteligente și ajustarea automată a semnalului, pe lângă frecvența de 1,2 GHz downstream. Cele două amplificatoare au capacitate egală dar AC3010 are o singură ieșire activă în vreme ce AC3210 are două.

AC3010 și AC3210 pot fi folosite în soluții cu costuri reduse și de înaltă performanțăă în mai multe tipuri de rețele broadband. Caracteristicile avansate ale amplificatoarelor includ: plaja extremă pentru gain, performanță RF excelentă, eficiență crescută la consum, toate ajustările sunt controlate electronic prin interfața de management, recunoașterea automată a filtrelor diplex, mai multă flexibilitate la butonul Roșu – utilizatorul poate decide ce acțiuni sunt îndeplinite automat.

La ANGA COM 2016 compania aduce de asemenea noul multireceiver Teleste Luminato, care este un modul compact și multifuncțional pentru operatorii de cablu TV și IPTV. Având două porturi fizice cu receptori duali, modulul permite mai multe configurări de input și prin aceasta, scăderea costurilor de investiție.
Multireceptorul suportă mai multe standarde, inclusiv recepția DVB-S2X pentru video prn satelit cu bitrate înalt. Poate fi folosit pentru recepția prin satelit, rețele terestre sau prin cablu și cu intrări via IP, fie ele criptate sau free-to-air. Toate intrările au la dispoziție un software care nu necesită licențe suplimentare pentru utilizare.

De asemenea Teleste prezintă noutatea de anul trecut în dezvotarea tehnologiei headend-urilor, când a introdus un modul Linux în headend-ul Luminato, un computer care permite scrierea de aplicații direct în headend. Codarea poate fi făcută independent de către utilizator ca și când s-ar face pe un server separat, așa cum erau folosite până în prezent la dezvoltarea serviciilor oferite către utilizatori.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL