×

ONG -- Data și ora publicării: 12.05.2016 16:54:56

CABLU-ASOCIAȚIE-MEMBRI / Turner, AMC și NBC Universal au devenit membri ai asociației europene a cabliștilor Cable Europe



București (MEDIA EXPRES) / 12 mai 2016 / Cable Europe și CTAM Europe – cele două organizații ale cabliștilor la nivel european aflate în proces de fuziune - au anunțat la 12 mai adăugarea în rândul membrilor asociați a trei noi furnizori de conținut la nivel global: Turner, AMC Networks International și NBC Universal.

Companiile se alătură astfel membrilor deja existenți Disney, Discovery Communications și Viacom International Media Networks Northern Europe, membri asociați la Cable Europe și CTAM Europe de anul trecut.

Matthias Kurth, președinte executiv al Cable Europe a spus că industria este convergentă și e firesc să vedem asocierea operatorilor de rețele și a creatorilor de conținut într-o platformă de cooperare pe problemele strategice de interes comun.

Cable Europe (www.cable-europe.eu) cu sediul la Bruxelles este o asociație care reunește asociațiile naționale ale cabliștilor din Europa din care România nu mai face parte de la desființarea ACC în urmă cu trei ani, dar este reprezentată prin UPC România în calitate de membru al grupului Liberty Global, cel mai mare operator la nivel european și principalul membru al Cable Europe. Asociația are un rol de lobby pentru industrie, la nivel european și international.

Industria de cablu furnizează servicii de internet, TV și telefonie pentru 64,5 milioane de clienți în Uniunea Europeană.

CTAM Europe (www.ctameurope.com) este asociația pentru marketing a cabliștilor din Europa, având ca membri 25 de companii de cablu, furnizori de programe și furnizori de servicii pentru industrie. Organizația este afiliată CTAM North America, înființată în 1976 și care are peste 2.500 de membri la nivel mondial.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL