×

Publicitate -- Data și ora publicării: 24.03.2015 15:01:56

HISTORY-ROMPETROL-SPONSORIZARE / Seria auto „În viteza a cincea” va fi difuzată de HISTORY® cu sponsorizarea exclusivă Rompetrol



București (MEDIA EXPRES) / 24 mar 2015 / History derulează o primă campanie majoră integrată de promovare în România pentru Rompetrol, prin intermediul unui parteneriat exclusiv pentru sponsorizarea serialului automobilistic „În viteza a cincea”/ „Fifth Gear ”, cu difuzarea următoarelor două sezoane incluzând plasarea de produse, panouri de sponsorizare, concursuri și un episod special filmat în România, potrivit unui comunicat difuzat de agenția Golin.

Parteneriatul multi-media exclusiv cu Efix, gama de combustibil sub marca Rompetrol, a fost asigurat de către echipa A+E Networks din Marea Britanie în parteneriat cu Cable Direct. Noul serial de pe HISTORY va fi comunicat la nivel național prin intermediul unei campanii online și offline, care va debuta pe 26 martie și va consta în spoturi TV, radio, prezență în digital, cinema și print.

Viviane Paxinos, Senior Ad Sales Director A+E Networks UK a declarat: „Suntem onorați să ne asociem cu marca Efix pentru lansarea serialului „În viteza a cincea”. Acest parteneriat vine în sprijinul dorinței noastre de a concepe colaborări integrate, care să asigure beneficii unice tuturor partenerilor, brandurilor acestora și telespectatorilor”.

Primul sezon al serialului „În viteza a cincea” ce va fi difuzat în România pe HISTORY începe pe 16 aprilie 2015, la ora 21:00. Al doilea sezon va fi difuzat în a doua jumătate a acestui an și va include un episod special, filmat în România.

Mihaela Ungar, Chief Marketing and Retail Officer at KMG Rompetrol, a declarat: „Parteneriatul dintre carburantul Efix și „În Viteza a cincea” a venit natural, având în vedere că noi testăm și îmbunătățim constant produsele Efix, pentru a oferi clienților noștri unul dintre cele mai calitative și eficiente produse din piață”.

Experții auto Tiff Needell, Vicki Butler-Henderson și Jonny Smith formează echipa care prezintă noile episoade ale serialului „În viteza a cincea”, realizat pentru A+E Networks UK de către compania de producție North One. Seria a debutat în Marea Britanie din anul 2002 pe Channel 5 unde a rulat până în 2011, a fost pe Discovery în 2012 și până în 2014 și de anul acesta va fi dufuzat pe History.

Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV fiind deținute de A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi Sky. Distribuția televiziunii în România este realizată de Tematic Cable.

Rompetrol este marca de retail a KMG International NV, companie petrolieră cu operațiuni în 12 țări din Europa, Asia Centrală și Africa de Nord. Grupul activează în principal în rafinare, marketing și trading, cu operațiuni adiacente în explorare și producție, precum și alte servicii pentru industria petrolieră, cum ar fi foraj, EPCM și transport.

Compania este deținuta integral de compania națională de petrol și gaze din Kazahstan, KazMunayGas. În Europa, KMG International deține peste 1.000 de puncte de distribuție în șase țări (România, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia, Franța, Spania), care funcționează sub brandurile Rompetrol și Dyneff.

North One Television este una dintre cele mai mari companii de media independente din Europa axată pe producția de divertisment pentru televiziunile de documentare, de sport și programarea de evenimente live, având în palmares trei premii BAFTA pentru producția „Formula Unu” pentru rețeaua comercială britanică ITV.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL